tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevätkuvia ja karkumatkoja näyttelyitä unohtamatta

Tänään meinasi Lady Gagasta eli punaisesta paholaisesta aka Wiimasta tulla lämpimät rukkaset jo toistamiseen viikon sisään... Pitkästä aikaa ajattelin ottaa hyppytunneillani möllötyskuvia karvanopista kunnes Wiima älysi vapauden ihanuuden ja pomppi kuin mikäkin bambi lällätellen mahdollisimman vastakkaiseen suuntaan paskapellolle jahtaamaan siivekkäitä. Korvat oli jääneet tieten siihen mistä neiti spurttasi, ainakin reagointi oli sen mukaista- eli nollatoleranssissa. Peltoa on talomme talomme etupuolella hehtaaritolkulla, mutta vilahdustakaan ei Ladysta näkynyt, ajattelin automaattisesti että joko se tyhmä on humpsahtanut tulvivaan ojaan tai juossut suoraan auton alle. Siispä pyörän selkään ja Gini tietysti juhtana minua vetämään (itse lepuutin jalkoja polkimilla :D), matkaan lähti vesikuppi + pullo, remmi, panta ja valjaat ja eikun läks. Tyypillinen 4 kilsan reitti kierrettiin, josta oli hyvät näkymät peltoaukialle. Ei pienintäkään havaintoa pomppivasta Gagasta. Kotia kohti, Gini autoon ja isän kanssa käytiin ajelemassa ensin vastakkaisessa suunnassa puolen kymmentä kilsaa ja takaisin tutulle lenkkireitille, josta naapurin pellonreunalta pikku piru löytyikin. Aika vienona sieltä autoon hypättiin ja kotiin päästyään olihan nuo molemmat aika puhki. Kostoksi nakkasin Ginille nappulat Wiiman nenän edessä ja tyttö saakoon vähän nälissään miettiä kannattiko siellä pellolla pomppia... Tässäpä kuitenkin päivän saldona jokunen frame.Lauantaina 16.4.2011 Kävin myös pyörähtämässä Haapaveden ryhmiksessä kera irlanninsetteri Kiran (Karhutarhan Eka Ihme). Arvostelu oli ihan kelpo ja EH sieltä tuli. Tuomarina toimi tällä kertaa Leni Finne, joka oli tullut varalle edellisen tilalle.


Piti Jannen ja Marjan dreeveritkin esittää, mutta eivätkös menneetkin päällekkäin irkkujen kanssa... Onneksi asiansa osaava handleri oli paikalla ;) Kiitoksia Riikalle Kiran trimmauksesta, handlausavusta ja mukavasta seurasta- jälleen ! :) Piti ottaa Mette-tyttösestäkin kuvia..


 Parin viikon päästä onkin suuntana sitten Toholampi rn, katsotaan mitä kuulumisia sieltä saan kirjoitella!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia!
  Voin kuvitella Wiiman ilmeen, kun Gini virnuillen kiskoo nappuloita naamariinsa.....

  VastaaPoista
 2. Voi kauhea mikä rangaistus pikkuselle Wiimaparalle! :DD Mutta ehkä hän oppi nyt läksynsä ;) Upeita kuvia kyllä molemmista tytöistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia!! Joo Wiiman ilme oli kympin arvoinen ja siirtyi sijaistoimintoon nimittäin jyrsimään vanhaa ydinluuta joka oli jääny tarhaan :'D

  VastaaPoista