sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pikapostaus Oulaisten ryhmiksestä ja hieman muutakin

Hitsi kun unohdin tosiaan, että tännekkin oisi jottain pitäny laittaa...

7.5. lauantaina oli Oulaisissa perinteinen jokavuotinen ryhmänäyttely. Päivä oli varustettu erittäin kauniilla säällä ja hyvällä seuralla- jälleen. Menestystä ei tullut tälläkään kertaa vaikka pieniä odotuksia päässä ehti jo pyöriä. Aina yhtä kohtalokasta. Ensin kävin pyörähtämässä uuden tuttavuuden kanssa kehässä, jämtlanninpystykorvan Onnivaaran Kuuran kanssa. Molemmille ns. ensimmäinen kerta, kuuralle debyyttinäyttelyt ja minulle uusi rotu/koira. Kehä muiden suoriutujien kanssa meni hyvin niin että Kuurakin sai kannettua häntänsä, yksilöarvostelussa seisotus meni yllättävän hyvin ja ryhdikkäästi, tosin hännän kanssa sain taas pelata. Tuomarina toimi Reino Korpela, joka sanoi että jos koira juoksee seuraavan kierroksen kantaen häntänsä se saa erinomaisen. Kovasti koitin neitokaista innostaa, mutta häntä jäi muutamasta sentistä kiinni ns. täydellisestä hännänkannosta. Niimpä saimme EH:n. Tulos sinänsä harmitti kun mitään muuta virhettä koirasta ei mainittu, kaikki oli hyvää ja erinomaista. Ei kuitenkaan huono tulos ekaksi näyttelyksi ja nyt vaan rupeamme kovasti treenaamaan, josko ne sertit sieltä vielä irtoaisi? ;)

Dreeverikehällä esitin perinteisesti Hilun ja Allin. Tuomarina toimi vanha herra Raimo M Viljamaa, jolla Hilua käytimme viimesyksynä ensimmäisen kerran. Tulokseksi tuolloin tuli H, koska tyttö ei antanut tuoda mittaa lähelleen. Tästä teimme siis suuren parannuksen, tulos oli odotettu EH ja arvosteluun kirjattiin luonne 1. Hienoa! Allin kanssa esiintyminen meni myöskin nappiin, tuomarin mukaan liike oli erinomaista, pää on erinomainen ja sivuprofiili erinomainen. Jälleen yksi mainittu virhe, rokokoo ---> EH. Rehellisesti sanottuna kyllä tympäsi. Kaikkien koirien kohdalla erinomainen tippui EH:hon yhden virheen takia... Eipä sille mitään mahda. Esitettävistä ei ole tällä kertaa kuvia mutta jotain kuvia näyttelyistä kylläkin ja TÄÄLLÄ lisää.


Niin ja semmoista vielä, että Wiimalla lähti ilmoittautumiset onnistuneesti Oulu KV- näyttelyyn jonne ilmoitin sunnuntaipävälle neitokaisen. Eilen sisko myös varasi molemmille silmätarkastukset Oulun Akuuttiin ja tänne mennään 23.5! Hiukan jännittää.. Huomenna lähdetään isommalla poppoolla Kuusamoon niin koiranäyttelyyn kuin samalla minilomallekkin Ruka Salongeille kera Kira irlanninsetterin ja Hilma dreeverin, joka debytoi ensimmäistä kertaa junnuluokassa. Kuulemisiin siis siihen asti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti