maanantai 2. toukokuuta 2011

Toholampi RN 30.04.2011

Ei ollu hassumpi reissu :)

Handlattavia oli tällä kertaa kolmin kappalein, kaksi dreeveriä + suomenajokoira.
Aamu oli vilpoinen ja tuulinen, vain auringon alla kesti sitä kylmyyttä- hyrh. Kuvailin hieman alkuun ärriereitä ennenkuin siirryin Jari Forsin kehän laidalle. Alli (Juholan Elli) oli ensimmäisenä vuorossa. Esiintyminen meni nappiin ja Jarihan ylisti koiraa maasta taivaisiin, päätään puistellen ei voinut kuitenkaan erinomaista antaa eturaajojen vuoksi samalla ojentaen sinisen nauhan (EH).Lennosta vaihdoin sitten Hiluun (Juholan Hilu), joka kilpaili nuorten luokassa. Tyttö esiintyi ihan reippaasti ja Jari ylisti Hilun eturaajoja. Harmitteli kovasti vielä Allin raajarakennetta sanoen, että jos Hilun jalat vain voisi siirtää edelliselle junnunartulle: Aijai! Hilua piti kuitenkin pienistä virheistä huolimatta erin ja SA:n arvoisena, joten siirryimme PN-luokkaan, jossa oli kolme narttua. Jarin sanojen mukaan Hilu oli siinä kiikun kaakun onko erin vai eh:n arvoinen joten Hilu jäi PN3-sijalle. PN2 oli kuitenkin jo ennestään suomen muotovalio, täten varaserti ojennettiin meille. Ei siis yhtään hassummin :) Tästä on hyvä jatkaa Oulaisten näyttelyihin jotka ovat 7.5!Meni pitkä tovi ennenkuin pääsin Rentukan (Tervasmetsän Rentukka) kanssa kehään kun neiti oli ilmoitettu käyttöluokkaan. Kehään meno hieman jännitti, ensimmäisen kerran kun olin tätä tyttöä treenannut niin hän ei ollut edes remmiä nähnyt, toisissa treeneissä meni jo paljon paremmin. Tämä olisi siis kolmas kerta kun olen koiran kanssa tekemisissä. Vuoromme tuli ja luokassa ei ollut muita kilpailijoita. Neitihän kulki kuin unelma, suoritus oli oikeastaan virheetön. Arvostelu oli loistava, ainoastaan luisusta lantiosta ja puhdistumattomasta väristä rokotettiin! Jari antoi EH:n ja sanoi, että erinomaiseenkin on rahkeet kunhan väri vielä puhdistuisi, hän vielä kehui esittämistäni ja ihmetteli kuinka sain ärrän käyttäytymään niin kauniisti (tietäen kyseisen koiran vilkkaan luonteen). Ei siinä voinut kuin hymyillä ja kiitellä :)


Päivän vielä kruunasi jämtlanninpystykorva Repomäen Legenda, joka viimein sai kauan metsästetyn viimeisen sertinsä ja täten tuli kaksoisvalioksi. Isot onnittelut vielä Hannulle ja kiitokset luottamuksesta, että pääsin Rentukan näyttämään kehässä!


P.S. Wiimalle on kesän-syksyn aikana tavoitteena metsästellä kaksi sertiä (cacibit, ropit ja vsp:t tietysti plussaa), Kokkola KV:hen on jo ilmoitettu, Oulun KV:hen olisi tarkoitus ilmoittaa, sekä Limingan ryhmänäyttelyyn. Varalla onkin sitten Ruukki ja Sievi ryhmikset, jos noista kolmesta ei sertit vielä tipu.
Ginin kanssa ollaan otettu remmikäyttäytyminen uudestaan tavoitteeksi. Kuonopanta on tytölle maailmankaatava juttu ja päitsissä on kiva heittää volttia...

P.P.S Tampere KV peruuntuu mun osalta, köyhältä puuttuu huvit :(

P.P.P.S Muutama hassu potretti Lammilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti