sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uusi kesäinen ulkoasu & perintöprinsessat

Näin ihanan sateenropinan keskellä suolapähkinöitä samalla syöden mietiskelin, että voisihan sitä tehdä pikkupostauksen ja uusi ulkoasukin houkuttaisi... Kiitoksia siis Roosalle ihanasta kesäisestä ulkoasusta, joka tuli ennenkuin ehdin pyytääkään! Toivottavasti muutkin pitävät piristävänä pientä muutosta :)

Työkalut


Tänään oli Wiiman pesupäivä, ajattelin vetää siltä pohjavillat veks niin hyvin kuin pystyisin. Huonosti onnistui, kun furminaattori on Ginin kassissa toisella puolen Suomea ja tuollaisilla välineillä piti pärjätä. Kyllä sieltä jotain irtosi ja ilokseni huomasin, että karvaa vielä jäikin... Säilyttäis nyt vaan vielä muutaman viikon tuota turkkia kun Kokkolaankin on ilmoitettu vaivaiset kolme hiskiä Wiiman lisäksi! En toisaalta ihmettele kun kyseessä on "pikkusen" tiukka tuomari, mut parhaamme yritetään! Himpula on nyt myös biotiinikuurilla, josko siitä olisi jotain apua turkin kunnossapidossa.

Superi

Tää mööpeli on korvaamaton koiranpesussa. Meidän koirat ei näyttäis puoliakaan niin hyvältä jos tätä ei olis olemassa! Kokoa, painoa ja hintaa löytyy, mut en vaihtais tuota kyllä mihinkään (vaikka kyseessä onkin siskon pohotin, mutta mullahan se on vähän väliä lainassa, heh!), sen verran on kyllä hintansa väärti. Suosittelen kaikille joilla on erittäin tiheä- tai pitkäturkkisten koirien omistajille, jotka pesee koiriaan useammin kuin kerran vuodessa. Säästyy kyllä aikaa kummasti, ja koirasta tulee ihan erinäköinen. Pohjavillatkin lähtee tällä paljon paremmin kuin käsipöhöttäjällä :)

Barbie ♥


Eikoo söpö pyyhe? Toi on ihan sairaan vanhaa antiikkia, sillon kun itse joskus olin vielä pieni tyttönen niin tuo oli mun saunapyyhe. Nyt se on siirtyny perintönä koirille, mun pikku perintöprinsessoille :-D
Tuo pöytä ois kans ihana... Harmi vaan, että sekin on lainassa, ois niin hemmetin kätsy. Voisi sitä jossain välissä itsekin satsata noihin välineisiin hieman enemmän niin ei tarttis olla aina koputtelemassa toisten ovilla.

Tassut siistin sisätiloissa, sääskien määrä oli jotain aivan kamalaa ulkona. Tämmönen muhku se oli vielä pesun jälkeen, vaikka paikka paikoin pohjavillaa ei ole oikeastaan yhtään. Tuo peitinkarva pelastaa aika paljon.


Jellona, grr

Wiimakin tulee tosiaan nyt sisälle asumaan. Eilen saatiin puhelu vuokranantajalta joka kertoi, että Wiiman ikävöinti-itkusta oli tullut valituksia. Ihmetyttää kyllä siinä mielessä että tuo jodlaa päivisin harvakseltaan, ei ollenkaan yöllä... Paitsi kerran :-D

Tosiaan, päästin nyt ensimmäistä kertaa Wiiman ja Derbyn tutustumaan toisiinsa kunnolla (joka muuten on taas saanut uuden nimen, koska isä unohti sekä Derbyn että Laurin). Nyt Derbiä kutsutaan myös Väinöksi...
Wiima ei ollut kauhean ilahtunut uudesta perheenjäsenestä, tai oikeastaan yritti olla noteeraamatta täysin tuollaista selvästikin iljettävää penikkaa jonka pitää kasvaa ensin aikuiseksi ennenkuin on tutustumisen arvoinen. Wiima yritti saada mun huomiota aavistuksen mustiksena, ja heti kun D syöksyi boksista niin Wiima otti sen omakseen, alustoineen, luineen päivineen. Ja murisi ettei tänne ole tulemista. Ainahan on ollut selvää, että Wiima tykkää tuollaisista pikkutönöistä mihin saa mennä märehtimään..


Derby olisi taas kovasti halunnut tehdä tuttavuutta, piti ääntä, kutsui leikkiin, tuuppi, hyppi mun sängylle (...) jne. Tänään kossi pääsi myös tutustumaan imuriin (huone oli tosiaan tuosta pölystä päätellen siivouksen tarpeessa). Derbyn mielestä sängyn alla villakoirien kanssa on turvallisinta.Derbyn päivän kohokohta on tainnut olla mitä mielenkiintoisin puolikas näkkäri joka löytyi pihan puskasta...Isä oli sen ihan järjissään sinne heittänyt. Niimpä.

Ainiin melkein unohdin että otin taas Rollesta yhtenä päivänä uusia kuvia!

7 kommenttia:

 1. Onnea suloisesta perheenlisäyksestä! Mä kun en näistä huskeista mitään ymmärrä, ni onko Derby show-linjaa, vai miten ne nyt menee huskeissa? :) Näyttää aika pitkän malliselta?

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Kyllä se sukujen perusteella on showlinjainen siperialainen :) Aika näyttää kuinka sopivan mittainen siitä tulee missäkin suhteessa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tämä ulkoasu ! :D

  VastaaPoista
 4. Derby on kyllä sievä penikka, ei mun silmään urokseksi yhtään liian pitkänmallinen. Eipä sitä toki vielä voi sanoa juuta tai jaata, aika näättää! Prinsessamainen ulkoasu - kaunis!

  Ja tuo Wiiman jellonamuhkupuuhka <3

  VastaaPoista
 5. Ihana uusi ulkoasu, jotenkin tosi raikas :D!

  VastaaPoista
 6. Joo tää on aika freesi :) Edellinenkin oli oikein kiva, mutta nyt tarvittiin jotain kesäisempää + kun taloon asteli tuo uusi perheenjäsen niin senkin pärstä piti saada tuonne komeilemaan.
  Kati, toivotaan että Kokkolassa sillä on jäljellä muutaki kuin tuo hemmetin puuhka :D

  VastaaPoista