sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Uskomatonta!

Eilen lähdettiin aamukuudelta ajelemaan Katin, Veeran ja Hannen kanssa kohti Torniota. Tällä kertaa jännitystä oli matkassa vain junnujen suhteen, odotukset oli Wiiman kohdalla sitä H:ta heikommat. Kokonsa vuoksi jopa hylätty kävi vahvasti mielessä. Hiskejä oli ilmoitettu 25. PU1 oli käyttislinjainen, tuomarimme tyypillisen linjan mukaisesti. Ennen kehää mulla meinas kyllä tulla löysät pöksyyn, ajattelin että kuinkahan pahasti meitä nöyryytettäisiin. Kehään mentäessä käyttöluokan narttuja oli neljä. Wiiman kanssa juostiin ensimmäisinä ja tytöllä oli melkoinen draivi päällä, veti mun edellä pitkää ravia kuin viimeistä päivää ;)
Juoksutettiin ja seisotettiin, hikoilin ja hermoilin, Wiima oli ihan mallikkaasti. Kuuntelin arvostelua ja mietin että voiko tämä olla totta. Punainen nauha ojennettiin ja mun leuka lojui siellä nurmikon tasolla.

Kilpailuluokassa oli yksi käyttisnarttu Wiiman lisäksi. Tuomari selitti että käyttisnarttu edustaa enemmän hänen tyyppistään käyttökoiraa ja laittoi tämän ykköseksi. Molemmille SA. Menemme paras narttu luokkaan, jossa oli muistaakseni 6 narttua. Tuomari tiputti kaksi ja juoksutti, ohjaten meidät neljänsiksi. Edelleen olin ihan sekaisin onnesta ja ihmeissäni. Mennessäni hakemaan arvostelua tuomari tuli kertomaan, että jos Wiimalla olisi aavistuksen korkeampi raajarakenne niin siinä olisi voittaja ainesta :) Superia!

Tuomari: Hannu Talvi

"Parkinruskea vaalennoksin, lähellä keskikokoa, riittävät ulottuvaisuudet, kaunis & hyväilmeinen pää, kaula voisi olla hieman pidempi, kauttaaltaan erinomainen rakenne, sopivan voimakas näyttävä turkki, joustavat tehokkaat liikkeet." KÄY ERI KÄK2 SA PN4

Jäätiin odottelemaan junnukehää joka jännitti mua ihan pirusti. Junnut alkoivat kahdelta iltapäivällä ja Wiima oli tosi väsynyt  kun juostiin ympyrää. Mun hermostuneisuus ei myöskään auttanut yhtään suorituksissa. Yksilösuorituksessa tehtiin edestakaisin ja ympäri, sen jälkeen seisotin Wiimaa tapani mukaan vapaasti, ja meni penkin alle. Tuomari kierteli paljon, tiputti kaksi ja alkoi sijoittamaan. Jäimme kahden parhaan joukkoon, tuomari teetätti vielä kolmion ja tämän jälkeen ojensi meille sinisen ruusukkeen, näin ollen tullen toisiksi :) Olin tosi yllättynyt sijoituksesta kun kumpikaan meistä ei ollut parhaimmillaan.

Taas siis hieno viikonloppu takana! :)Tornio KV 23.7.2011, tulos JH2 Wiimalla, tuomari Anders Tunold-Hansen Norja

5 kommenttia:

 1. hieno päivä sulla taasen! onnea <3

  VastaaPoista
 2. Mä olen niiiiiiin kateellinen kun olin ite liian out kaikista koirajutuista junnuikäisenä! Toi näyttää niin kivalle ;____;

  Ja vitsi teil menee hyvin koko ajan! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riikka!
  Laura, mäkin aloitin junnut vasta viime syksynä. Arvaa harmittaako!

  VastaaPoista
 4. Mietin aikani että kehtaanko edes myöntää että se oli minun koira joka raivosi aikansa Oulun juna-asemalla sunnuntaina, mutta kun luen teidän blogia niin samapa tuo nolata itsensä kunnolla :).
  Derby oli superfiksu, säikähdin että säikäyttikö minun koiran räyhäys nuoremman koiran, mutta aika lunkisti D näytti sen ottavan. Pahoittelut vielä jälkikäteen, en muista koska Amor olis saanut samanlaista raivaria - yleensä tyytyy murraamaan ja pörhistelemään.

  En ole ennen kommentoinut niin sanon samalla että kiva blogi ja tosi kauniita koiria! Huskyissä on jotaki mikä miellyttää omaa silmää valtavasti.

  VastaaPoista