perjantai 12. elokuuta 2011

Hyvää kuuluu!

Ihan ensimmäiseksi: Otan postaustoiveita/ideioita vastaan!

Aattelin tehä tämmösen päivityksen ihan meidän arjesta, nyt kun ei ole tapahtumassa mitään maailmaa mullistavaa lähiaikoina...
Eli se nyt on sataprosenttisen varmaa, että Gini on tyhjä. Lasketun ajan ois pitäny olla näinä päivinä ja tyttö on täysin normaali kaikin puolin. Positiivisesti ajatellen tämä tarkoittaa sitä, että voidaan aloittaa normaalisti Ginin ja Wiiman kanssa syystreenit, kunhan vain saisin aikaiseksi ostaa uuden renkaan rakkaaseen rollaattoriini. Derbiäkin aletaan kohta koulimaan tositoimiin ;) Siispä kolmen koiran vetolenkki ei ole sula mahdottomuus!
Toinen hyvä puoli on, että nyt mulla ois mahdollisuus ilmoittaa Gini Seinäjoen kansainväliseen, tosin tuomarille joka on hiskipuolella täysin nevör hörd, mutta saakait sitä yrittää.

Derbin oon todennut jo moneen otteeseen mielisairaaksi tässä näiden parin kuukauden aikana. Mun pitäis joskus äänittää sen ääntelyä miltä voikaan koira parhaimmillaan kuulostaa (tänä aamuna heräsin siihen ulvontaan.)

Poika raahaa aina koko perheen kengät nurmikolle. Se ei tuhoa niitä mutta kantaa aina toisen puolikkaan pihamaalle, mielellään sateen kasteltavaksi. Myös kaikki teipinpätkät, muovit ja rätit sinne raahataan. Nyt on ollut myös suosittu semmoinen mädäntynyt lihakimpale jonka isä yritti ensin piilottaa ojaan hiekan ja mullan alle, mutta kyllähän Derbi sen vaan löysi. Seuraavaksi tuo palanen heitettiin täysin toiselle puolelle pihaa pusikon taakse ojaan, mutta kohta se löytyi taas Derbin suusta. Ja voi jumatsuikka sitä löyhkää! Luulin, että tuo on käynyt jossain paskatunkiolla pyörimässä, sillä jätkällä nimittäin on tapana hinkata itteensä tommosten luiden päällä, yäk.
Lisäksi tuo ripulointi alkaa kyllästyttää. Se syö jotain marjoja sun muuta kaikkea mitä ikinä vaan pihalta löytää ja herään öisin kauheaan PRUITS ääneen kera mahtavan tuoksun. Tätä siis tapahtuu n. kerran viikossa tai kahdessa. Viime yönä haju oli jotain niin jäätävää että menin nukkumaan veljeni huoneeseen. Tääkin tais olla mistake, sillä heräsin aamulla siihen kuuluisaan ulvontaan ja kun menin katsomaan niin roskiksen sisältö oli levitetty ympäri huonetta. Lisäksi juomapullon nuppi oli tuhottu pirstaleiksi ja eväsrasian reunat jyrsitty siihen kuntoon, että kantta siihen on enää turha kiinnittää. Derbin häntä vain heilui.

Tuo on myös täysi itsemurhakanditaatti. Sillä on tapana juosta pihalla aina auton eteen, se on tosi ikävä tapa, onneksi moni osaakin sitä jo varoa. Yksi kommellus tuossa viikolla oli, kun olin lapsenvahtina töissä täällä nk. naapurissa, jossa myös käyn treenailemassa Derbin parasta ystävää Rolle jenkkiä. Isä oli normaaliin tapaan päästänyt Derbin aamutoimille ulos ja kun hän oli mennyt hakemaan sitä sisälle niin tätä ei ollut näkynyt missään. Puhelinsoitto mulle ja tiesin etten voisi mitenkään auttaa täältä käsin. Niimpä he veljeni kanssa starttasivat etsinnät. Ajattelin että jumalauta, siihen loppu sitten Derbinkin pitäminen irti ja haukuin koiraa paskiaiseksi ja ties miksi pienessä mielessäni. Lopulta asian laita olikin niin, että Derbi oli jäänyt vangiksi vanhaan navettaamme oven taakse ja huusi siellä kurkku suorana kun kukaan ei häntä kaipaa :') Tämän jälkeen oli vain lämpöisiä ajatuksia pikkupojasta.

Tempauksia tuo tekee minkä ehtii. Olen tälläkin hetkellä täällä naapurissa lapsenvahtina ja ajattelin ottaa Derbin Rollelle leikkikaveriksi. Äsken yllätin Derbin istumasta keittiötuolilla ja tutkimasta pöydän antimia...Lisäksi tuo sekopäinen parivaljakko juoksee ympäri kämppää, Rolle yrittää astua Derbiä ja Derbi antaa tuon tuosta kyytiä pienemmälle. Päivittäin noiden tempaukset jaksaa sekä itkettää, että naurattaa. Ja voin muuten vannoa että mun seuraava koira tulee olemaan narttu!

Mitäpä sitä muuta. Olin viikon hoitamassa ihania westietyttöjä tuossa lähellä. Samalla sain sitten mahdollisen handlattavan Voittaja-näyttelyyn ja nyt hieron Maijan kanssa kauppaa lähes tuliterästä trimmauskoneesta. Pääsee vähän harjoittelemaan. Menen myös Maijalle opettelemaan westien trimmausta ja toivon mukaan myös vehnien ;) Innolla odotan!

Derbi ja Rolle on ilmoitettu Pellon pentunäyttelyyn. Molemmat oisi siellä tarkoitus esittää. Mahtavaa treeniä tulee siitä ja odotuksia ei oikeastaan ole, ihan harjoituksen kannalta lähdetään. Kaikki muu on plussaa :) Pitää katsoa jos kävisi vielä mätsärissä pyörähtämässä ennen sitä, ettei nuo ois ihan pöpinä, kun näyttely on vielä ilmeisesti hallissa.
Suunnittelen myös kovasti Derbin ilmoittamista Voittajaan junnuluokkaan. Eilen vasta tajusin että sunnuntain tuomari on itsekin huskykasvattaja... Mutta yrittänyttä ei laiteta!

Ruukin ryhmis jääkin viikonlopulta välistä, ois pitänyt Jörö dreeveri käydä esittämässä, mutta peli estikin sen reissun. Siitä tulevana viikonloppuna on Kokkolan ryhmis johon meen junnuilemaan, ja junnukoiraksi saan toivon mukaan ihanaisen appenzelli tytön :) Siitä seuraavana viikonloppuna on Sievin ryhmänäyttely jossa olisikin kaksi dreeveriä esitettävänä, molemmille serti tavoitteena.

Näin sateisin syystunnelmin, mukavia viimeisiä lomapäiviä niille onnekkaille joilla lomaa vielä on jäljellä, tiistaina kärsimys alkaa taas!

P.S. Tää oli tämmönen kuvaton postaus, kamera on ollut tauolla kun ei oo oikeen ollut inspiraatiota kuvaamiseen
P.P.S. Yhä useempi on laittanut toiveeksi että tekisin blogista myös enkunkielisen version. Ulkomaalaisia käyntejäkin täällä on useita kymmeniä. Oiskohan mun kielitaito liian vajaa siihen hommaan?

2 kommenttia:

  1. Minkäs nimisiä dreevereitä esität Sievissä ja missä luokassa? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, nartuissa esitän junior luokassa Black Happies Ådessan ja urosten käyttöluokassa Juholan Jörön :)

    VastaaPoista