tiistai 30. elokuuta 2011

Sievi RN 27.8.2011 ja mutka Koskenkorvassa

Viimelauantaina käväisin tuttavien kyydissä mutkan Sievin ryhmänäyttelyissä handlausreissulla. Sää näytti aamulla vilpoiselta joten pukeutumiseni oli sen mukaista ja tämäpä kostautuikin sitten kehässä helmeilevinä hikinoroina...
Ehdin siinä taasen Riikan ja Tuomaksen kanssa porista sekä opetella/opettaa Canonin käyttöä Tumelle

Tuomas harjoittelee kameran käyttöä :)

Dreeverit alkoivat n. 13.15 ja tuomarina toimi Sakari Poti. Luojan kiitos hän arvosteli erittäin rivakkaan tahtiin! Dreevereitä oli paikalla huikeat 15 kappaletta, varmasti suurin määrä ikinä mitä olen dreevereitä samassa nlyssä nähnyt erkkaria lukuunottamatta.
Ihka ensimmäisenä startattiin kehään Juholan Hulin kanssa urosten junnuluokassa. Huli oli mulle täysin uusi tuttavuus, hieman kehään tottumaton mutta erittäin kiltisti esiintyvä. Tuloksena JUN ERI JUK1 ilman SA:ta.

© kennel Metsämarjan/ Juholan Huli JUN ERI JUK1

Muutama koira välissä ja mennään kehään kyytimiehen koiran kanssa jolle lähdettiin hakemaan viimeistä sertiä. Juholan Jörö esiintyi ihan reippaasti, tosin seisotuksessa oli aika-ajoin ongelmia. Tuloksena KÄY ERI KÄK1 SA. Mentiin paras uros kehään, jossa oli kolme koiraa. Jörö sijoitettiin toiseksi ja mietin että ei hemmetti jos nyt tuli ähäkuttiserti. Ensimmäinen ei voinutkaan ottaa enää sertejä vastaan vaikka oli avoimessa, joten serti tuli meille ja samalla Jöröstä tuli FI MVA! :)

© kennel Metsämarjan/ Juholan Jörö KÄY ERI KÄK1 SA PU2 SERT FI MVA

PU-kehän jälkeen suunnattiin nauhojen sisäpuolelle Hilman (Black Happies Ådessa) kanssa. Tyttö esiintyi ihan reippaasti ja oli  JUN ERI JUK1 SA voittaen toisen junnun. Paras narttu kehässä ei esiintymisestä tullut ei sitten yhtikäs mitään. En tiedä väsyttikö helle vai mikä neitokaisen mutta löi jarrua ja yritti hirttää itsensä pantaan päästäkseen varjoon. En tiedä vaikuttiko tämä sijoitukseen, mutta tuloksena oli PN2 ja VASERT.

© kennel Metsämarjan/ Black Happies Ådessa JUN ERI JUK1 SA PN2 VASERT

Erittäin onnistunut päivä siis, tavoite saavutettiin ja nyt ainakin dreevereiden osalta on tiedossa näyttelytauko pitemmäksi aikaa. Jahtikausi alkakoot ;)

Sunnuntaina käväistiin mutka Seinäjoella Ginin ja Wiiman iskän omistajan luona hakemassa Sumppe-isi Oulaisiin lainattavaksi. Lindalla olikin melkoinen määrä nelijalkaisia siskonsa luona hoidettavana omiensa lisäksi. Visiitti oli pikainen, mutta kun Linda palaa hakemaan Sumppea niin takuulla on luvassa myös kuvasatoa siperialaisista ja ihanasta gronttuvauvasta ♥ Innolla odotan, varsinkin kun viimekertaiset treffit peruuntuivat!

Lenkki-ilmat on suosineet. Viileätä riittää iltaisin ja sumu on sankkaa. Koiratki tykkää :)

Laatu ihan shaissea mutta saapahan matskua tuosta lenkki-ilmoista
Kaunista, eikö?


2 kommenttia:

  1. http://roosajaiiines.blogspot.com/2011/09/missahan-se-yksi-kuvahaaste-oli.html

    Heitän teitä kuvahaasteella (; Ja onnea handlattavien menestyksestä! :)

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia
    terkkuja Sirin isäntä

    VastaaPoista