tiistai 23. elokuuta 2011

Treenikauden startti ja lelutesti

Syksy on taas täällä. Sen huomaa koirien aivovapaasta käytöksestäkin ja potkii samalla toivottavasti kaikkia rekikoirien omistajia persuksille, että nyt on aika nousta jalaksille! Näin kävi myös meikäläiselle.

Korkea aika aloittaa treenikausi...

Muutama päivä sitten saatiin aloittaa "virallisesti" treenikausi jos sitä viimekerran 100 metristä ei lasketa. Derbi siis jäi suosiolla kotiin ja tytöt pääsivät parrasvaloihin. Rollaattori ja ajaja siis asemiin ja eikun menoks!

Rakas ♥

Lähtö oli niin räjähtävä että laitoin suosiolla aataminaikaiset aurinkolasit silmille kivityksen pelossa. Unohtamatta muita turvahärpäkkeitä ja henkistä valmistautumista. Sen verran sitä virtaa näytti neideillä olevan.

Huomatkaa ihana kiillevaurio :D

Joskus ois kiva saada jotain kuvamatskua tosta lähdöstä mutta se on aika mahdotonta kun on olemassa vaan kaks kättä ja rystyset valkosina pittää pittää noista sarvista kiinni. Tällä kertaa tosin vauhdin hidastuessa sain koirien persposkista kuvia kun menin nojaamaan kyykkyyn rollaattoriin, oon mä fiksu! Viimeksi kävi kaposesti ku rupesin ottaan videokuvaa rollaattorin kyydistä, ja lensin ojanpohjalle hienossa kaaressa...Vaikka alku näytti lupaavalta, niin loppuunsa tytöt hyytyivät melko pian. Huomasi kyllä ettei oo tullut paljon mitään kesälomalla tehtyä ja sainkin tästä ihan uutta motivaatiota kautta varten :)

Hapen haukkausta.Vaikka kunto ei ollut korkeimmillaan, niin motivaatio oli sitäkin parempi. Hyvillä mielin siis jatkakaamme kunnon kohotusta, kunhan vaan rankkasateet ja lössilmat lakkaisivat. Jos haluaa tuulettaa aivoja niin lähtekää koirienne kanssa pyörä tai vetolenkille. Varma hermojenkokoamiskeino!

Väsyneitä...

...mutta onnellisia :)

Sitten tähän viisjalakasseen...Yhtenä iltana kattelin tarvikevarastoja ja löysin unholaan jääneitä koiranleluja. Meillä kun tytöt ei oo ikinä välittäneet leluista niin enhän minä niitä muistanu. Vein leluja näytille mopopojalle ja otin pari sille ostamaa leluakin esille. Mietin että nyt ois hyvä testata mikä niistä nousee mieluisimmaksi :)

Testauksessa:5. Fleecestä tehty solmuluu 
- Joka OLI Derbin lempilelu. Tällä kertaa sille kävi näin:

Koskematon.

4. Tennis narupallo 
-Ostin Oulu KV:sta ja oli niin kauan mieluinen kunnes maitohammas irtosi :D Nyt ei saanut kauheasti huomiota


 3. Solmuluu, punavalkoinen
- Tätä oli Derbin mielestä kiva rettuuttaa, ravistella ja pieksää ihan tappomeiningillä. Oli vielä semmonen joka piti korista erikseen hakea rettuutettavaksi.


2. Vinkuva frisbee
-Ykkösen ja kakkosen välillä piti tulkita pitkään kumpi miellytti ukkelia enemmän. Tää oli tosi mieluinen ja ite tykkäsin heitellä kyllä tätä, Derbiki kanteli niin tyytyväisenä ettei meinannut mammalle luovuttaa toyta olleskaa!


And the BIG WINNER is.......


#1 KUMINEN NARUPALLO, congratulations!
- Tää oli kyllä aika ykkönen, kanto tota jokapaikassa ja muut lelut unohtu hetkessä.


Lelujen ohella, myös ampiaiset ja muut hyönteiset ovat maistuneet Derbin mielestä makealle. Meillä on katon rajassa ampparipesä ja olen teilannut keskimäärin 2 päivässä ja aina tuosta samasta ikkunasta. Tuo sitten kävi järjestyksessä ne popsimassa ja rouskuttelemassa järkiään...


Let's have a see millon saan tehtyä itsestäni postauksen ja tuosta vetohommasta kirjoteltua hieman laajemmin. Näin näillä näppäimillä, viikonloppuna ainakin tulossa uutta postausta kun Sievin ryhmis lähestyy. Kovasti ootellaan myös Pellon pentunäyttelyn aikiksia! Ollaan me toki Derbin ja Rollenkin kanssa vähän treenailtu debyyttiä varten... ;)

8 kommenttia:

 1. Hieno toi sun "kesärekes" ! :) Ootte varmaan itte tehny vai kui? Tollasella mäkin kehtaisin mennä! Magee!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se on kyllä hemmetin kätsy! Muttei suinkaan itse tekemä, vaan vanhan mallin kolmipyöräinen rollaattori joka saatiin ilmatteeksi x) Parempaa treenivälinettä tosin ei voikaan toivoa :) Vieläkun jarrut saisi kondikseen niin avot!

  VastaaPoista
 3. Ihan superhieno päivitys!
  Oli ilo lukea.

  VastaaPoista
 4. Oii Derbi on kasvanu hurjasti ja siitä on tullu hirmu komee!! Alkaaks jo jännäämään ja odottutamaan toi penneli ;)? Mua jo jänskää Zorro poitsun eka näytsi(18.9.) :P!

  VastaaPoista
 5. Kiitos amap piristävästä kommentistasi ! =)
  Linda, mua ei hirveesti debyytti jännitä, treenaamaan ollaan kuitenkin vaan menossa ja se on kuitenkin vaan epävirallista, tietty menestys on aina plussaa ;) Tänään tuli aikiksetkin ja mopopoika on rotunsa ainut edustaja :3 Saatan kyllä ennen kehään menoa olla aika kauhuissani :D

  VastaaPoista
 6. Turhaa kauhistella, eikai pentunäyttelyissä ole edes "oikeat" tuomarit tuomaroimassa, joten jos pärjää, voi sanoa että hyvä tuomari, jos ei, niin tyhmä tuomari :D Perinteisesti sillainiiku.

  VastaaPoista
 7. Elina, tiedossa on ;D Mulla nyt on vaan aina tapana jännittää, ihan sama mikä kisa olisi kyseessä :D

  VastaaPoista
 8. voisikko joskus laittaa kuvia teidän pihapiiristä ja koirien tarhasta? :)

  VastaaPoista