torstai 27. lokakuuta 2011

Linnuille pesävärkkiä ja syystreenit

Voisiko sitä sanoa että nyt mulla on kolmen hiskipiskin minivaljakko? Derbi kävi kolmatta kertaa vetolenkin, ja teki töitä moitteettomasti. Tietysti kunnon kanssa on vielä tekemistä ja ylipäätänsä että pysyy vauhdissa mukana + liikkeet saataisiin vakiinnutettua, mutta selvä tekemisen halu on silmiinpistävää kun katselee pojan vetämistä Wiiman parina. Gini tarvitsee vielä musherin kunnioitusta, sillä kun meinaa välillä korvat unehtua jonnekkin kopin perukoille... Kuvat eivät laadullisesti ole heppoisia mutta eiköhän siinä ole tarpeeksi aineistoa todisteeksi :-)
On meillä ollut turkin kanssakin tekemistä. Aluksi kun Gini ja Wiima näyttivät tältä....Jäljelle jäi vain saavi ja villat....


***

Vielä kooste ensimmäiseltä vetolenkiltä. En saanut kuin pari kuvaa, ei nimittäin ihan kyydistä uskalla kuvia ottaa. Saipahan vähän paikallaoloharjoituksia!
Oli uskomatonta miten tuolla duracellilla riitti vielä ekan pitkän vetolenkin jälkeenkin virtaa ja vapaaehtoisesti tuli tarjoamaan mulle narupalloa......ja on sille miehinen kaulus ja pärstäkin alkanut kehittyä, tätä kuvaa kun katsoo :-)

14 kommenttia:

 1. Tuo Ginin karvanlähtö - ihana!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Mietin jo naamakirjassa että on sillä neidillä pokkaa laittaa blogiotsikoksi että "linnuille pesävärkkejä ja systeemit". Kylä mä tiesin että etä sä mikään turha neiti ole, mutta mentiinkö nyt todella suraana asiaan vai mitä täällä tapahtuu?
  Noh ei sit ihan kuitenkaan.. ja neljännellä(toista) kerralla osasin lukea otsikonkin oikein.
  Ihanat karvanlähdöt teillä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Gini :D jakkihärkä siitä tulee!

  VastaaPoista
 4. Haha toi karvanlähtö :D ja mä muuten luin kans samoin kuin Nea eli "linnuille pesävärkkejä ja systeemit" :D www.osaanlukea.com

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. No mitenkä toi kommentti ny noin poistui >8( Mutta tosiaan noilla on pahempi karvanlähtö ku meidän neideillä kevääsin :D Ja Derbi.... katkarapu piilohon ;)

  VastaaPoista
 7. Nea ja Linda/ arvasin että joku väistämättä lukee ton otsikon väärin ja itsekin naureskelin kaksmielisenä tälle mun nerokkaalle idealle :-D
  Inka, Derbi ei häpeile katkarapuansa!

  Niin ja Wiima näytti oikeasti pahemmalle mutta sitä ei kuvasta näe...

  Kyllä oli pitkään harkinnassa kehtaanko edes julkaista noita kuvia. Kauhea eläinrääkkääjä!

  VastaaPoista
 8. Olet saanut tunnustuksen, ohjeet täältä: http://pikkuveet.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. tiputtaispa meidänki piski jo karvat -.- ei oo näkyny kevään jälkeen...

  VastaaPoista
 10. Ai kamala tota karvanlähtöä! Tuli ihan sellanen kavahdus taaksepäin ja "hui stna!" -reaktio Ginin kuvasta :D Ja sitten kun katsoin Wiiman kuvaa teki mieli alkaa nyhtää sitä karvaa irti. :D No, kohtahan toi neitikoira alkaa tiputtaa karvaa, niin pääsen nyhtämään, jee!

  VastaaPoista
 11. Aivan upeita koiria! ja toi kuva missä kaveri juoksee ihan intopinkeenä kauhea virnistys naamallaan on mahtava :DD

  VastaaPoista
 12. Kuolin nauruun tuon Ginin karvakuvan kohdalla, ei juma :D Mahtavia kuvia jälleen kerran!

  VastaaPoista