maanantai 10. lokakuuta 2011

Meillä sairastellaan

Ensinnäkin wow, 60 lukijaa! Täänks piipol.

Eli tosissaan, tässä nyt emäntä on ollut 2,5 viikkoa keuhkokuumessa, piikitettävänä käynyt 5 kertaa ja syönyt kahta antibioottia. Koirat on jääneet aika vähälle huomiolle, tytöt on häkkiä pitkin kiipeileviä hirviötuppopesäkkeitä ja Derbi on äitiä huutava teiniragemussuttaja. Huomaa että virtaa on päässyt hieman varastoitumaan... Noo kohta se otetaan takaisin kun Derbikin valjastetaan ja pääseen taas vauhtiin treenaten tyttöjä rollaattorin jalaksilta.

Eilen kuitenkin innostuttiin käymään Derbin kanssa Oulaisten ESY:n järkkäämässä match showssa eläintenviikon kunniaksi. Koiria ei mitenkään hirveesti ollut, mut tuttuja nähtiin ja Derbi olis mielellään tutustunut kaikkiin. Äänitehosteitakin käytettiin runsaasti ja meikäläiseltäkin perkele osui aika moneen väliin... Kehässä meni ihan mukavasti, liikkeessä meinasi vähän päästellä mut seisotukset ihan ok ja lopputuloksena olikin PUN2 :) Hyvää harjoitusta Voittajaa ja Winneriä varten! Kuvia ei ainakaan omasta kamerasta löytynyt mutta toivottavasti jollain muulla niitä olisi että saisi jonkun tännekkin lähipäivinä lisätä.

2 kommenttia:

  1. Minulla on, kuten jo sanoinkin. Koitan kysellä, jahka saisin kohta kuvat tänne, tai viimeistään viikonloppuna ne tulee omalle koneelle.

    VastaaPoista