tiistai 13. joulukuuta 2011

Rekikausi korkattu!

Wow, jo yli 20 000 kävijää!

Ihanaa, eilettäin sain kaivella rakkaan rekeni varastosta ja vaihtaa rollaattori talviunille varaston perukoille odottamaan sulakelejä. Lintsasin eilettäin taas vaihteeksi koulusta ja katsoessani ulos näin naapurin pellon yläpuolella leijuvan usvapilven ja sen takaa nousevan auringon. Se jos mikä sai mut pomppaamaan ylös ja valjastamaan koirat :)Tällä kertaa kokoonpanossa vain Gini ja Derbi. Keli oli aivan ihanteellinen. Matkaan lähdettiin innokkaalla startilla ja naapurin mieskin jäi vain pihalleen töllöttämään monttu auki ite tietysti iloisesti moikaten vanhaa setää :-D Käytiin aika lyhkäinen lenkki sillä vauhti meni aika hiljaiseksi johtuen tonnikeijusta jalasten päällä ja tuosta vielä melko lihaksettomasta pojasta jota alkoivat kaikenmaailman tyttöjen hajut kiinnostavan tien laitamilla. Gini olisi niin kovasti juossut vielä mutta tuntui että jalat vain suttasivat alla :-D Näin totesin että on parempi kääntyä kotiin ja kokeilla toinen päivä niin että kaikki ovat kokoonpanossa.


Voi että odotan Joululoman alkamista, voi nousta vaikka joka aamu reen jalaksille ilman mitään aikarajoituksia ♥

5 kommenttia:

 1. Oe miten ihania kuvia! Derbi on kasvanu hurjasti ja voe miten nätti nuama on lapsosella <3

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upeita kuvia - taas kerran!

  Pidän hurjasti kirjoittamistasi jutuista, ja käyn vähintään kerran päivässä tarkastamassa oletko kirjoittanut jotain uutta.

  Sitä omaa show-huskya odotellessa... :)

  - Nata

  P.s Olisi hauska kuulla, miten päädyit ottamaan koiran ulkomailta, miten yhteistyö kasvattajan kanssa sujui/sujuu ja kaikkea yleistä mitä tulisi huomioida huskypentua hankkiessa jne.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista! Stuge, Derbi on hirmu iso jo! Pitäis muka omat vetovaljaat tilata!?
  Kati hiihtiksellä nähdään ;)
  Ja Nata, tuo on hyvä idea, pitää pistää toteutukseen talven aikana kun ei muutenkaan ole niin paljon päivitettävää :)Toivottavasti löydät sen oikean oman siperianpiskisi !

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus tuota Ginin kuvaa, niin jumaloiva ilme ;) Upeita ovat!

  VastaaPoista