torstai 8. joulukuuta 2011

Synttärit & kooste vuodesta 2011...

...Joka ei olekaan mennyt ollenkaan hassummin. Vaikkei oma elämä aina potkikaan niin lujaa niin onneksi koirien kanssa on mennyt kohtuullisen hyvin :-)

Suurimpia saavutuksia olivat tietysti koirien rekikokeiden tulokset, eli Ginille REKÄ-YLE1 ja Wiimalle REKÄ-YLE2. Hienoa oli myös saada molemmille tytöille silmistä terveet paperit :) Unohtamatta Derbin saapumista Liettuasta! Naapuriin saapui myös ystäviltä ihana jenkkipoika Rolle, jonka kanssa on oltu tiiviisti tekemisissä. Tänä vuonna Gini ei ole käynyt näyttelyissä, mutta Wiima sai kesän aikana 4x ERI, 3x SA, 2x PN4, sekä Kokkolasta toisen sertinsä, ilman cacibia ollen samalla ROP.


Kiersin handlailemassa tuttavapiirin koiria useasti keväällä. Parhaimmiksi saavutuksiksi nousivat Himangalla Hilma dreeverin ensimmäinen SERT, ROP sekä päivän päätteeksi RYP3. Samaisessa näyttelyssä hain myös Jörö dreeverille SERTin uroksen tullessa VSP:ksi ja myöhemmin syksyllä Sievissä kävin pyöräyttämässä samaisen uroksen kehässä sen tullessa FI MVA:ksi.Jörö

Hilma
Ensimmäistä kertaa pääsin myös kokeilemaan westien esittämistä ja Kokkola KV:ssa pyörähdin Eppu pojan kanssa kehässä sen ollen PU2 ja saaden ensimmäisen sertinsä, sekä vara-cacibin.
Heinäkuussa oli Limingassa ryhmänäyttely, jossa perjantaina kävin pyörähtämässä Haiku nimisen hiskinartun kanssa kehässä, joka sai hienosti ensimmäisen sertinsä ollen myös rotunsa paras.

Eppu

Haiku

Derbin kanssa startattiin näyttelyt Pellon pentunäyttelyssä, jossa poitsu räjäytti potin ollen ROP-pentu, RYP1 ja lopulta BIS4! Rolle debytoi ollen PU2 ja KPJunior handlerissa ylivoimaisesti suurimmat saavutukset olivat SM-osalilpailuvoitto, sekä Pohjois Pohjanmaan piirinmestaruus. Molemmat kisat voitin ihanalla Wiima tyttöselläni ♥ Lisäksi päivän parhaan voitto appenzelli Vinkalla tuntui hienolta, varsinkin kun kyseessä ei ollut helposti käsiteltävä koira!

Piirinmestaruus

SM-osakilpailuvoitto

1/1 Vinka appenzellilla
Wiima ja Gini ovat olleet myös muilla lainassa junior handlerissa. Ira oli Wiiman kanssa hienosti JH3 Oulu KV:ssa ja Juliana pääsi messarissa Ginin kanssa 8 parhaan joukkoon :-)
Iso juttu itselleni oli saada tuomaroida mätsäreissä ensimmäistä kertaa Suomussalmella, kokemuksena erittäin hieno ja odotan tammikuun seuraavaa koitosta jo innolla! Oli myös ihanaa viettää miniloma rakkaan ystävän luona :) Ystävistä puheen ollen myös Miitta oli Masin kanssa meillä Kokkola KV:n aikoihin vajaan viikon ajan lomailemassa, sekin oli hienoa!
Vuoden kohokohta oli kuitenkin viimeviikonloppuna käyty Best of the Best piirinmestarien kutsukilpailu (9 parhaan joukkoon), sekä junior handlereiden SM-finaali (ei sij). Nämä kaksi kisaa olivat viimeiset junior handler kisani ja kertakaikkisen hienoja kokemuksia elämässäni, jotka varmasti tulen muistamaan ainiaan ♥

Best of the Bestissä Meekon kanssa

SM-finaali Ginin kanssa

Näin alkaa meidän vuotemme koirakilpailujen ja tapahtumien osalta olla pulkassa, tänään vietelläänkin sitten Ginin ja Wiiman kolmivuotissyntymäpäiviä, hitsi että aika se vaan menee niin nopeasti, vastahan ne oli semmosia pieniä talipalloja... ♥

Rotanpoikaset ♥


6 kommenttia:

 1. hihi tuu äkkiä käymään!!! <3 rakkanai!

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi oon aina ajatellut, että tytöt ovat ihan erinäköisiä, mutta nyt kun oli noi Iran ja Jullen junnukuvat allekain, niin on ne sittenkin aika samanlaisia. Jännää! :D Mut sulla on kyllä ollut ihan mielettömän voitokas vuosi, onneaa!

  VastaaPoista
 3. <3 Ihanille murusille paljon paljon onnea!

  VastaaPoista
 4. Sulla ja koirilla on ollut hieno vuosi!
  Onnea vielä Ginille ja Wiimalle! :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelurapsutukset Ginille ja Wiimalle! :)

  VastaaPoista