tiistai 10. tammikuuta 2012

Heja 2012!Tulin, näin, voitin voisi kuvailla vuotta 2011. Vuosi oli spesiaali lyhyen junior handler "urani" vuoksi ja menestystäkin tuli mukavasti. Matkaan tarttui hienoja muistoja ja sitäkin hienompia uusia tuttavuuksia! Mutta tuo vuosi on nyt kuitenkin menneen talven lumia ja on aika siirtyä "uuteen nousuun"...

Uuteen nousuun 2012?Kyllä sopuli sialle antaa
-Kati Mäkeläinen

En muista asentinko viimevuoden alussa erityisiä tavoitteita, paitsi käyttökokeiden osalta jotka saatiin. Myös ne silmätarkit saatiin tehtyä ja Wiimalle yksi serti haettua. Derbyn saanti Suomeen oli myös yksi tavoite, joten siinäpä oikeastaan ne tärkeimmät. Gini astutettiin juhannuksen tienoilla, mutta astutus ei onnistunut kunnolla ja näin ollen Gini jäi tyhjäksi.

Nyt on Wiima kuitenkin astutettu ja näyttää siltä että tammikuun lopussa saan hihkua pikku puppeleista, sillä maha kasvaa mukavasti ;) Ginille olisi mukava saada viimeinen serti ja Derbyn kanssa katsotaan kehityksen mukaan mennäänkö vielä kehiä valloittamaan tämän vuoden puolella. Vedätyksen rintamalla Gini saa toimia jeepille opettajana, sillä Wiima on todennäköisesti pidemmän aikaa poissa pelistä. Wiiman ainut tavoite on nyt nuo pennut ja tietysti palautuminen ensisyksyyn takaisin vedon pariin. Ginille on myös suunnitteilla pentue ensi kevään juoksuihin 2012. Itse tietysti haluan ravata näyttelyissä niin paljon kuin mahdollista, mielellään mahdollisimman monenlaiset turrit siellä narun toisessa päässä!


Itselleni toivon vuodesta 2012 jotain erityista. Elämä on ollut melkoista vuoristorataa sitten vuodesta 2007 lähtien kaikenmaailman oman elämän vaikeuksien kanssa. Helpotusta (tietysti koirien ja koiraihmisten ansiosta) tapahtui viimevuonna, mutta toivon vielä hieman enemmän tältä vuodelta. Junior handler ura on ohi- olen ihan sinut asian kanssa. Suurempia tunteita herätti kuitenkin jalkapallon lopettaminen jota tuli sitten tahkottua viimeiset 7 vuotta. Joku onkin saattanut facebookista lukea tekstini muistiinpanoista. Huipulla lopettaneena, pelasin futsalin SM-sarjaa tehden viimeisessä liigaottelussani liigaurani ainoan maalin josta olen erittäin ylpeä ♥ Lopetukseen olivat syynä henkilökohtaiset kemiat joista en täällä jaarittele sen enempää. Sanotaanko näin, että tuntuu kuin olisin ollut pakotetussa parisuhteessa pallon kanssa. Ja tilanne on nyt niin paha että suoraan *ituttaa nähkäkin pallo ja ennemmin poistun paikalta kuin koskisin siihen pitkällä tikullakaan.


Olo on siis lievästi sanottuna helpottunut. Vapautunut. Nyt tuntuu, että on aika ottaa se tatuointi, josta olen haaveillut jo monta vuotta. Kuukauden päivät pitäisi vielä malttaa odottaa, että 18 vuotta tulee mittariin, sillä isä ei ole oikein innostunut ajatuksestani. Kuva on valmiina, itseasiassa montakin, mutta jospa otetaan vähän kerrallaan ettei päädytä ihan vararikkoon ;) Toivottavasti saan siitäkin laitella ylpeänä postausta tänne tulemaan. Tästä vuodesta lähtien elän omalla sydämellä, enkä kenenkään pompoteltavana.
Teemana tälle vuodelle ovat toivo, vapaus, itsenäisyys, ilo ja irrottelu!Käydään kuitenkin pieni katsaus viimevuodelta näistä blogikirjoituksista. Hienosti on rikottu 20000 kävijän raja ja lukijoita näyttäisi olevan 80 :-) Olen otettu!
Blogikäynnit ovat olleet aika tasaisia sisältäen pieniä nousuja ja laskuja, ainoastaan kesä- ja joulukuu jolloin kävijöitä on ollut huomattavasti enemmän.

Suosituimmat tekstit TOP5:sta ensimmäiset neljä eivät minua niinkään yllättäneet, ovat ne olleet itsellekkin mieluisimpia, ainoastaan tunnustus postaus yllätti että oli noinkin korkeille sijoille yltänyt.

1. Pakollinen messaripäivitys
2. Gini ja Wiima- hähtäh, ketä ne o?
3. Ei enää kaksi vaan kolme!
4. Junior handler postaus
5. Pakko kait se on tunnustaa..

Kuudenneksi yltänyt Pellon pentunäyttely- postaus on myös yksi ikimuistoisimmista reissuista, joten kiva löytää se listalta. Näiden lisäksi 7:ksi sijoittunut Jenkkimäistä menoa oli yllättäjä!
8:lle sijalle ylsi 10x epäonnistunut rekiretki, vieläkö muistatte? Ihan hauskaa, että meidän kämmäilyitä on ollut noinkin mukava lukea ! 9:ksi yli Kokkolan huippuviikonloppu, kesän hienoimpia hetkiä sisältävä postaus :)

Blogiini ovat löytäneet tiensä useimmiten näiden blogien kautta, kiitokset teille linkittäneille!

1. Agarwaen
2. Karvahelvetti
3. One Step Closer
4. Nannin & Fiiliksen blogi
5. Redtolling

Katsojia on riittänyt ulkomaille asti. Suosituimmat maat tulevat tässä (koko ajalta):

Suomi
 21 457
Ruotsi
 213
Saksa
 126
Venäjä
 79
Yhdysvallat
 77
Latvia
 50
Britannia
 37
Puola
 26
Viro 
22
Unkari
 14
 

       Toivotaan kaikille, parempaa ja menestyksekkäämpää vuotta 2012! ♥

2 kommenttia:

  1. Mistä sait kaikki "tilastot" tietoon? :-O

    VastaaPoista
  2. Hallintapaneelin kautta, Uusi teksti- palkin vieressä on noita vaihtoehtoja, sieltä tilastot ja sitte sieltä voi valita vaikka mitä :)

    VastaaPoista