maanantai 16. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen näyttelypostaus

Klassiseen tapaan näyttelyvuosi alkoi Kajaanin kansainvälisestä. Aamu ei lähtenyt kovinkaan hyvin käyntiin, sillä nukuttiin tunti pommiin... Onneksi aikataulu oltiin mitoitettu sen verran löyhäksi ettei tämä moka ollut maailmaa kaatava.
Halli oli tavanomaisesti vilpoisa ja lössiä oli enemmän mitä laki sallii! Mikä tungos... Tuttuja tuli vastaan vähän väliä ja hyviä tuloksia sekä tyytyväisiä naamoja tuntui olevan paljonkin :-)

Janniina sai huostakseen Ginin ja heillähän synkkasi hetkessä, ei muutaku nakkia naamaan ja tyttöhän kulkee ;) Veera harjoitteli Kiran kanssa myöskin ennen kehän alkua. Taisi neitiä "hieman" jännittää debyytti. Musta tosin tuntui, että itseäni jännitti vielä enemmän... Turhaa huolehdin, sillä Veeran ja Kiran suoritus meni oikein hienosti ensikertalaisiksi ja mahtavinta oli huomata miten paljon Veera sisäisti asioita yhden illan aikana ja toteutti melkein kaikkea opettamaani kehässä! Jatkoon ei vielä tällä kertaa päästy, mutta tästä on hyvä jatkaa :)

Alkunäytös

Tuomarina Vesa Lehtonen

Kädet riittää just ja just :D

Janniinalla ja Ginilläkään suoritus ei olisi voinut paremmin mennä. Täytyy kyllä sanoa ettei voi muutakuin ihailla tuon nuoren tytön handlaustaitoja. Aina niin energinen Gini tyttö suorastaan palvoi Janskua, kontakti oli erinomaista ja käsittely hyvin rauhallista. Sekä vapaasti, että asetellen esittämisestä Janniina suoriutui kiitettävästi. Eipä siis ihme, että Vesa poimi heidät jatkoon neljän muun lisäksi. Nyt mua alkoi tosissaan jännittämään. Vielä kun punainen ruusuke ojennettiin parivaljakolle niin oli meikäläisellä riemu ratketa. Olin varmaan taas hupaisa näky siellä kehänlaidalla pomppiessani ja hirnuessani kuin mikäkin aasi...
Kävin myös Doriksen (Absolut Bordeaux Doris) kanssa kehässä. Doris tyttö oli kovin väsynyt, ensimmäistä kertaa kehässä ja kylmissään joten esiintyminen ei mennyt ihan nappiin. Esiintyminen oli kovin flegmaattista ja anteeksipyytelevää, ei auttanut maanittelut, makkarat eikä vinkulelut. Tuloksena lopulta JUN H juuri käytöksestä ja lyhyestä rungosta, saaden muuten kyllä ihan mainion arvostelun. Eikun kehätottumusta lisää! :)

Kiinnostus korkeimmillaan :D Tuomarina Paavo Mattila

 Ryhmäkehiä saatiin odotella pitkälle iltapäivään ja vasta vähän ennen kehän alkua sain tietää että junior handlerissa kyseessä oli myös SM-osakilpailu :D Ei toki lisännyt jännitystä...

Vihdoin Janniina ja Gini liitelivät kauniisti kehään ja olipa heidän yhteistyötään ilo katsella! Tällä kertaa parivaljakolle ojennettiin sininen ruusuke, mutta se tuskin tylleröitä haittasi sillä suoritukseen sai todellakin olla tyytyväinen! Tiina esitti myöskin kultaisennoutajansa erittäin tyylikkäästi ja on takuulla ansainnut paikkansa SM-finaalissa joulukuussa :) Onnittelut molemmille menestyksestä, pidätte lajin tason korkealla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti