keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Meillä kävi toimittaja

Tähtöset

 Perjantaina sain yllättäen puhelinsoiton paikalliselta Pyhäjokiseutu-lehden toimittajalta, joka kertoi haluavansa tehdä jutun minusta ja koirista liittyen vuoden 2011 junior handler menestykseen.
Lauantaina toimittaja tuli kyläilemään puolenpäivän aikoihin, kahviteltiin ja haastattelu kesti about 45min. Kyllä siinä tuli kerrottua sitten monipuolisesti juttua koiraharrastuksen aloittamisesta, koiranesittämisen ja junior handlerin aloittamisesta. Siitä miten meille tuli juuri siperianhusky, onko muita rotuhaaveita, tarkoitus ryhtyä kasvattajaksi tai mitkä ovat opiskelusuunnitelmat jatkossa. Tuli kerrottua Wiiman pennuista, Wiimasta itsestään, Derbistä, Ginistä, vetoharrastuksesta, kuinka usein, kuinka tavoitteellisesti, sekä toiminnasta Oulaisten kennelkerhossa. Tietysti yleisesti myös koirien kanssa touhuamisesta arkena, sekä näyttelyharrastuksesta handlausmielessä, sekä paljon paljon muuta mitä en edes muista. Käytiin vielä ulkona ottamassa lavastetut kuvat rollaattorin kanssa.  ***

Juttu tuli viimein postissa ja olihan se ihan okei. Tässä juttu kokonaisuudessaan, toivottavasti tekstistä saa jotain selvää kun kuvaa painaa suuremmaksi.
Kiitoksia Oulaisten Kennelkerholle myös muistamisesta, rahat menivät hyvään käyttöön ja pokaali komeilee hyllyssä muiden jatkona :-)

4 kommenttia:

 1. Hieno lehtijuttu, mutta jos tavoitteena on kasvattaa terveitä rotukoiria, miksi ei löydy esim. silmäpeilaustuloksia? Koiranettiä kun kahtoo niin ei terveystuloksiin ainakaan ole panostettu huskyn kohdalla.

  Eipä siinä, iloitse hienosta junnu urasta ja onnea jatkoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Kyllä Wiiman pentuetta kun katsoo niin molemmilla vanhemmilla on silmäpeilaustulokset, isällä myös lonkat :-) Minä en ole muista kennelin pentueista ollut millään tasolla vastuussa joten tähän asiaan minulla ei ole sen kummemmin kommentoitavaa, koska asia ei varsinaisesti minulle kuulu. Lehtijuttu antaa virheellisesti ymmärtää, että pentueet tehdään yhdessä. Todellisuudessa olen vielä toistaiseksi vain koirien osaomistaja enkä suinkaan kasvattaja niin kauan kuin/jos/ikinä haen kennelnimeä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No joo eipäs nyt liioitella :D Tämmöisessä tuppukylässä se voi olla iso asia mutta ei siellä teilläpäin :D

   Poista