maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kemijärvi 31.3.2012


Reissu on onnistuneesti takanapäin ja vihdoin löytyi sopiva rako naputtelullekkin.

Perjantai meni tavalliseen tapaan kuraisia piskejä pestessä ja hyvin heikoilla yöunilla. Aamuviideltä lähdettiin liikenteeseen ja otettiin Lehtosalon Riikka kleineineen kyytiin. Matka meni nopeasti rupatellessa, vaikka matkaan meni 5 tuntia ja paikanpäällä oltiin hyvissä ajoin ennen kehien alkua. Jokunen tuttukin tuli vastaan :-)Riikka jäi sisälle kehistelemään yhtäaikaa, kun me siirryimme ulkokehille odottelemaan omaa vuoroamme. Tuomarinamme toimi Tanya Ahlman-Stockmari ja siperianhuskyja oli ilmoitettu 5 kappaletta, joista yksi veteraaninarttu ei ilmestynyt paikalle.

Derby oli ainut uros ja kilpaili junioriluokassa. Esiintyminen meni ihan okei, mitä nyt itse meinasin kaatuilla kesäkengilläni kehän ollessa omaan juoksuvauhtiin nähden liian pieni...Mopopojan käytökseen olin kuitenkin erittäin tyytyväinen, se osaa ottaa aina niin lunkisti :-) Tuloksena EH.
"Hyvänkokoinen maskuliininen uros, joka saisi olla rungon mittasuhteiltaan hieman pidempi. Oikeailmeinen pää, hyvä kaula. Olkavarsi saisi olla viistompi. Kokoonsopiva runko ja raajarakenne. Lyhyt lantio ja turhan korkea häntä liikkeessä. Hyvä karvapeite. Vielä kovin epävakaat etuliikkeet. Miellyttävä käytös." JUN EH JUK1


Seuraavaksi vaihdoin Ginin kehään ja käyttöluokassa oli toinenkin narttu. Esiinnyimme ensiksi ja Ginillä oli draivi taas päällä kuten allaolevasta kuvastakin voi päätellä...
Tuomari antoi erinomaiset molemmille nartuille ja siirryimme kilpailuluokkaan. Gini ohjattiin ensimmäiseksi kera SA:n ja näin ollen se sai samalla viimeisen sertinsä, sekä ropin :-)

"Tasapainoisesti rakentunut, riittävän raajakorkeuden omaava narttu. Erinomainen pää ja ilme. Hyvä eturinta ja rintakehä. Erinomainen takaosa. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin."
KÄY ERI KÄK1 SA PN1 ROP SERT


Sisätiloista saatiin kuulla myöskin hyviä uutisia, sillä Riikan ensimmäinen oma kasvatti Sofi (Snowrock's Pretty and Precious) voitti kaksi muuta pentua ollen KP1 ja ROP-pentu, sekä Sofin emä Bessi nartuissa PN3. Onnea Riikka mukavasta menestyksestä! Ja kuviahan tietysti otettiin...
Nyt Ginille vaaditaan muotovalion arvoon vielä hyväksytty REK-koetulos eli ensi talveen venähtää, mutta mikäpä kiire tässä olisikaan...Tavoitteita pitää kuitenkin olla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti