keskiviikko 2. toukokuuta 2012

29.4.2012 Kaustinen RN osa5, osa6, 7/8

Kylläpä edellisestä päivityksestä on vierähtänyt aikaa.. No eipä tässä ihmeellisiä olekaan ehtinyt tapahtumaan. Ajokortin sain reilu viikko sitten ja nyt on ollut mukavaa hurruutella kuivilla asfalttikeleillä :-) Koirien tarhoja ollaan kunnostettu perinteiseen jokavuotiseen tapaan.
Vappua juhlin siskoni ja muutaman muun kanssa aika rankasti Oulussa ja nyt on havaittavissa matkaväsymystä. Siispä päivityksien aika! Ylihuomenna taitaa mennä ilmoittautumiset umpeen Oulaisten näyttelyihin, mutta 4. päivä tulee sopivasti opintotuki niin pääsee Derbin ilmoittelemaan sinne sitten.

Käytiin pitkästä aikaa pyörähtämässä näytelmissä, tosin handlaushommissa. Kommelluksilta ei taaskaan vältytty, kun heti alkuunsa Voitto pääsi pyöräyttämään päänsä löysästä pannasta ja siellähän meikäpoika taas juoksi ympäri parkkipaikkoja... Onneksi ei ehtinyt sattua mitään ja sain ukkelin melko äkkiä kiinni, laskeneesta kunnostani huolimatta :-D

Vappu ja Voitto dreeverit menivät ensimmäistä kertaa kehään ja olin ehtinyt molempia treenata vain pariin otteeseen.
Voitto meni ensimmäisen kierroksen ihan ok ravissa pää koholla, seisoikin nätisti, sekä pääsi samalla PU1:ksi sertin kera ollen rotunsa ainut uros. Vapun kanssa pyörähdimme kehässä ja seisotuksen kanssa oli hiukan ongelmia, mutta liike meni upeasti. Vielä kehittymättömästä rungostaan johtuen JUN ERIä enempää ei saavutettu, mutta tulokseen oltiin tyytyväisiä, sillä tuomari Erja Nummella ei juuri ollut moitittavaa.

Vappu

Kaksi muuta narttua saivat EH:t joten näin ollen Voitosta tuli automaattisesti ROP. "Juostiin" kunniakierros joka meni siihen että vedin koiraa perässäni, jolla oli nokka koko ajan maassa...Onneksi tulos oli tuolloin jo taattu :-D Tuomari vain totesi, että jos saat sen hieman paremmin esiintymään ryhmissä niin voi tulla lisää ruusukkeita...

Voitto ja tuomarina Erja Nummi

Nyt siirryimme irlanninsetterikehälle jonne Kira oli pitkästä aikaa ilmoitettu avoimeen luokkaan. Tuomari Bertil Lungren jakoi liukuhihnalta erinomaista kunnes tuli meidän vuoromme ja käteen lävähti H. Tosin kritiikki piti ihan paikkaansa eikä Kira ollut parhaassa edustuskunnossa joten tulos ei jäänyt harmittamaan.Siirryimme "telttailemaan" Riikan ja Tuomaksen katokseen ja kuvasin jenkkejä ahkerasti, kuvagalleriaan pääsee tästä. Hienoja tuloksiahan sieltä tulikin!

Afterglow Life On Mars

Ryhmäkehät alkoivat ja sitä ennen juoksutin Voittoa kuin mielenköyhä, hyvinhän se kehän ulkopuolella juoksikin ja normaalisti kun dreeverien kanssa kävellään niin minä juoksen täysillä pysyäkseni tuon tappijalan perässä... Vaan eipä ollut sitä hienoa draivia havaittavissa enää ryhmäkehässä... Mietin että tähänkö tämä nyt tökkäsi vaan niinpä Erja silti meidät poimi jatkoon ja sijoitti neljänsiksi sanoen näin: " Teistä tulee vielä niin hieno ja voitokas pari kunhan saat sen liikkumaan paremmin. " :-) HAPPY!

RYP4
Pitihän sitä vielä käydä poseerauskuvat ottamassa ensimmäisen sertin kunniaksi. Täytyy myöntää, että on se helvetin hieno jätkä ja tästä jatketaan Lestijärven ryhmikseen hieman kovemmalla treenillä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti