torstai 7. kesäkuuta 2012

Devana BIS-pentu



Moni kasvattaja varmaan voi samaistua siihen hienoon tunteeseen mihin minäkin (vaikken kasvi vielä olekaan), kun kasvatti ensimmäisestä pentueesa saa menestystä. Wiiman pentu Black Happies Devana on pentueen ensimmäinen joka pääsi starttaamaan näyttelyuransa. Näyttely oli epävirallinen ja pidettiin Ruotsissa Jukkasjärvellä.

Epäselväksi minulle jäi, että oliko huskypentuja muita ilmoitettu tai mikä oli pentunäyttelyyn ilmoitettujen koirien määrä, mutta hällä väliä, sillä kommentit ja arvostelu olivat mahtavat.

"She behaved very well. judge thought she was very promising." -Victoria

Judge: Birgitta Nilsson (kennel Aha)

"Very promising puppy. Very nice head, good eyes. Very good neck and nice topline. Good body for her age. Enough developed chest. Good bone. Well angulated. Well moving, very beautiful in silhouette in the standing."

BIS-PUPPY



Mukavaahan se on nähdä oman koiransa jälkikasvua tuolla maailmalla. Devanaa onkin tullut tarkkailtua tarkalla silmällä, se kun on ainut joka meni tuonne rajan toiselle puolen. Onneksi neiti löysi tiensä noin upeiden omistajien hoiviin, he pitävät meidät aina niin hyvin ajantasalla ja lähettelevät paaaaljon kuvia. Niitäkin tulossa esille lisää piakkoin kunhan saan luvat kysyttyä :)

Devanan täti Chiliway's Never Count Me Out "Iza" kasvttajansa Anna Kurun kanssa, sekä pikku
Devana joka on selvästi perinyt isänsä linjoja :)
Kuvista kiitos Danielille!

P.S. Seuraava postaus tulee olemaan Dixonista aka Ricosta aka Mikkihiirestä, joten pysykää kanavalla ;D

2 kommenttia: