lauantai 9. kesäkuuta 2012

Dixon


  


Black Happies Dixon aka Rico oli pentueen ehdottomasi erottuvin persoona ja kaikkien suosikki. Tämä pieni lyhythäntäinen, mutta varsin karvainen kaveri varustettuna pippurisella luonteella aiheutti immeisissä melkoista myötätuntoa, ihastusta ja naurunpyrskähdysiä :)

Rico muutti Kalajoelle Pahikka-Ahon Tuijan hellään huomaan. Hänellä on aikasemmin ollut huskymix ja siperianhusky. Tällä hetkellä Ricon seurana asustaa Tico kissa. Nimetkin sointuu niin hyvin yhteen!

Tico ja Rico- karvaiset kaverit

"Rico on rohkea ja voimakastahtoinen. On tosi kiinnostunut muista ihmisistä. Lenkillä usein istahtaa tien poskeen ja jää katselemaan ja ihmettelemään ihmisiä. Muiden koirien kanssa on tullut hyvin toimeen. Peruskäskyt Rico oppi nopeasti.""Metsähommissa ollaan käyty, ja Rico tietysti nauttii saadessaan juosta vapaana. Omalla pihalla en uskalla pitää Ricoa irti, koska tie on ihan tuossa vieressä, eikä Rico osaa varoa autoja yhtään - toisin kuin Tico. Meren rantaan pääsemme Ricoa ulkoiluttamaan milloin vaan. "Tuija päivittelee säännöllisesti facebookiin ihastuttavia kuvia pojasta, milloin merenrannalla, milloin kellottaen omalla pedillään. Toisinaan myös kujeet mielessään...
"Niin, elämme siis ihan peruselämää, Hannu, Tico, Rico ja minä. Rico on perheenjäsen ja mukana kaikissa puuhissa.
Tulevaisuudessa sitten kuvioihin tulee jokin vetoharrastus. Näyttelyistä en piittaa."


Kiitokset Tuijalle perheineen Ricon hellästä huolenpidosta. Ihanaa nähdä kuinka melko isoksi kasvanut karvapallomme nauttii merituulesta ja kuoppien kaivamisesta ♥

Kaikki kuvat © Tuija Pahikka-Aho

PS. Tämän piti olla toinen osa viidestä pentupostauksesta, mutta jossain vaiheessa olen epähuomiossani poistannut Devanasta tehdyn ensimmäisen postauksen :/ Siitäkin siis varmaan toinen versio vielä tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti