tiistai 23. lokakuuta 2012

Syyslomalla viimeinkin!

Viikonloppu vierähti Eerikkilässä futsal leirin merkeissä, ilma pohjoisessa kirpenee ja lumihiutaleita on ripotellut harvakseltaan parin päivän ajan- talventuoksua siis ilmassa!


Pennut ovat lentäneet pesästä (huokaus helpotuksesta) ja Derbi pääsi takaisin kotiin asuttautumaan omaan mökkiinsä. Gini ollaan saatu takaisin koiran mittoihinsa ja arki on palannut keskuuteemme. Treenit ollaan siis aloitettu ja katse on suunnattu tulevaisuuteen! Näin alkutuntuma on ainakin hyvä, nykyiset mammat ovat hyvin toipuneet emoilustaan ja jeeppi kestää yhä paremmin häiriötä. Intoa ja motivaatiota on riittänyt jokaisella ja mukava yllätys oli tänään kun mm. luoksemme syöksyvä naapurin westie ohitettiin tuosta noin vain yhdellä käskyllä. Tällainen ei ole ennen meidän valjakossa onnistunut ilman perkelettä ja saatanaa...Derbin kuninkaalliset
valjaat

Lomapäivät tuskin tulevat menemään hukkaan, sillä koulun kautta on abivideon kuvaukset meneillään, sekä rästihommia. Koiria on treenattava ja futsaltreenit talkoiden kera vie oman aikansa.
Täyttelin tuossa äsken kalenteria ja voin kyllä sanoa ettei tekeminen lopu kesken ja kokoajan saa työskennellä tuli perseen alla pienessä paineessa. Monet tapahtumat menevät myös päällekkäin ja koulupäiviäkin tulee jäämään välistä...Mutta minähän tunnetusti nautin vilkkaasta elämäntyylistä ;-)

Tänään pesin koirien hyvin koirille haisevia varusteita ja nyt ne sekä tuoksuvat puhtailta, että myös näyttävät todellisen värinsä tuolla pyykkinarulla. Tosin tiedän ettei siitäkään ilosta näillä keleillä kauaa nautita...

Materialismionnellisuuttakin on ilmassa, kävin tuhlaamassa eläinkaupassa 20€:n lahjakortin, olen tilannut kuuden koiran vetoliinat ylipitkillä joustoilla (tosin lukkoja niihin en ole vielä hommannut), sekä Derbille tuli jo jokin aika sitten nuo kauniit kultapunaiset "kuninkaalliset" valjaat Suvilta  :-)

Kuvassa esiintyvä naruläjä on kuuden koiran liinat seisinkineen ja joustoineen.
 
Tällä viikolla on luvassa edellämainittujen ohjelmien lisäksi myös yhden karhukoirapennun pesu ja Seinäjoen näyttely lauantaina, aim soou eksaiteeed! Myös Voitto dreeveri lähtee kokeilemaan onneaan. Ollaan siis näiden kahden kanssa menossa harjoittelemaan Voittajanäyttelyitä varten, saa nähdä millainen sirkus saadaan aikaiseksi ;-D Ja hihasta saa tulla nykimään jos tunnistaa!
 Me jatketaan "lomaa" syystreenien merkeissä, toivottavasti aurinko jaksaa vielä vähän aikaa paistaa! :-)4 kommenttia:

 1. seinäjoki lauantaina !! Jumankekka siel nähään !!

  VastaaPoista
 2. Jepau, samalla tavalla rollaattori katollaan näyttäsi olevan :D Voe, millon me päästää ajamaan porukassa! toinen sinisellä ja toinen punasella rollalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittää oottaa sitä hiihtolommaa ku kausiki ois ohite ja lukuloma alkanut ;)

   Poista