maanantai 3. joulukuuta 2012

Marraskuun aurinkoa muistellessa

Mitenhän mulla on tämäkin päivitys jäänyt tekemättä?
Pitemmittä puheitta näin -20 asteen pakkasella 3. päivä joulukuuta, ensimmäisen adventtisunnuntain jälkeen on mukava muistella muutama viikko taaksepäin mennyttä peltolenkkiä koiruuksien kanssa laskevan auringon alla. Ei siinä, olen minä tyytyväin tähänkin säähän, lumi ja pakkanen tulivat juuri oikealla hetkellä ja tuota valkoista maagista ainetta saisi tulla lisääkin, jotta voisin laittaa reen jalakset alle ja tehdä tämän talven neitsytmatkan!

Aloitetaampas ensin ystävän uudesta Puolan tulokkaasta. Bearbusters Arista nimittäin. Siinä on muuten karhukoirapojalla luonnetta. Ja näköä.

 Taikan kanssa puolestaan olemme jatkaneet näyttelyharjoituksia, sillä viikon päästä koittaa viimeinen matka pentuluokassa Voittaja-näyttelyissä molempina päivinä. Hyvin ollaan menty harjoituksissa eteenpäin ja tytöstä on tullut varsin kuuliainen, kunhan herkkuja on taskussa tarpeeksi :-)


Heikiltä jatkettiin matkaa Käpylään, jossa matkattiin Kanalan tielle juoksuttamaan piskejä. Kyllähän ne nautti. Ihmeen hyvin toimi luoksetulokin tällä kertaa.

Käytiin kaksi reissua ensin meitin koiruuksien kanssa ja toiselle reissulle otettiin hiskilapset Iines (Diamond), Minni (Estelle) ja Peppi (Black Betty)- Teuvo maskottia unohtamatta.

Iines, onko siinä samaa näkyä Wiiman kanssa? ;)

Minni

Peppi

Kilpajuoksua

Juoksutusten jälkeen oli poseerauskuvien aika. Virtakin oli sopivasti saatu vähemmäksi.
Gini alkaa vihdoin näyttää entiseltään. Turkista on tullut muhkea ja lihaa on saatu luiden ympärille. Mamma on jälleen oma pirteä itsensä ♥Sitten hieman kehityskuvia tämänvuotisista haskilapsosista. Esitelkäämme Minni (Nancy x Yogi- pentueesta)


Seuraavaksi Wiiman ja Atin pentueesta Iines. Turkki on kehnossa kunnossa ja kuvakulma on huono. Olen kuitenkin tyytyväinen tuohon raajakorkeuteen mitä haettiin ja liikkeeseen mitä Wiima on periyttänyt voimakkaasti. Niin ja ennenkaikkea, tämä neiti on KOOKAS ;)
Siirtykäämme nuorempaan sukupolveen (Gini x Fonzie), nimittäin Peppi-neitiin, joka hakee vielä omaa paikkaansa laumassa. Kauniit ääriviivat siltä kyllä löytyy, mutta tällä hetkellä näyttää kovin pieneltä. Toivottavasti alkaa ottaa pian muita kiinni.

Noniin. Ahkera kuvauspäivä oli siinä ja materiaalia saatiin mukavasti. Nyt saan nostaa jalat seinille ja tyytyväisenä vetää unta palloon. Torstaina on tiedossa karhukoiran pesua ja perjantaina suunnataan kohti etelää. Viikonloppuna onkin tiedossa vuoden odotetuin tapahtuma, nimittäin Messari! Siellä tavattavissa liuta rakkaita ihmisiä ja toinen toistaan upeampia koiruuksia. Handlattaviakin pitäisi olla riittävästi kunhan aikataulut natsaa yksiin. En malta odottaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Wiima ja Derbi on nyt ilmoitettu Kajaani KV:seen venäläiselle tuomarille. Mikä parasta, sekä Messariin, että Kajaaniin on tulossa myös rakas Devana Ruotsin maalta. En malta odottaa Victorian ja Danielin näkemistä. Devana 10kk.

Devana © Daniel
Näihin tunnelmiin, naputtelen täällä taas toivottavasti onnistuneen Messariviikonlopun jälkeen! See ya there ♥

3 kommenttia: