torstai 27. joulukuuta 2012

Rajojen rikkomista

Joulu oli ja meni, oikeastaan koko juhla on itselleni aika mitäänsanomaton ja turha. Uutta vuotta odotellaan ja odotukset ovat ensivuonna melko korkealla. Blogi on todennäköisesti tauolla Kajaanin KV- näyttelyyn saakka, sillä tekemistä riittää elämän jokaisella osa-alueella.Pientä tilastotietoa vielä vuodelta 2012- eihän tässä vuodessa ole enää kuin muutama päivä jäljellä.
Tämä postaus on 99 blogiteksti. Kävijöitä sivuillani on yli 50 000. Lukijoita on jo 150 ja risat. Toivottavasti mielenkiinto pysyy ensivuonnakin :-)

Suosituimmat tekstit vuonna 2012:

1. Ei mikä tahansa kirja
Yllättävää, kyseessä ei ole mikään perinteisin päivitykseni, mutta kieltämättä näin sen toteuttamiseen aikaa. Kirja on todella herättänyt ihmisissä kiinnostusta ja pettyneisiin lukijoihin en ole vielä törmännyt.2. Again: We have puppies!
Tämä ei sinänsä yllättänyt, pentuepäivitykset nousivat kiistatta top10 joten en jaksa jokaista linkittää.3. @ PainSwitchTattoo
Tämäkin oli yksi niistä erilaisemmista päivityksistä. Tatuointi koristaa kauniisti rannetta ja seuraavaa kuvanottoa suunnitellaan kovalla kuumeella.


Tässäpä nämä tärkeimmät. Ensivuonna nähdään! :-) Lukijoilleni haluan toivottaa menestyksekästä uutta vuotta 2013!
Terv. Johanna ja hiskipiskit ♥


P.S. Huomatkaa lisätty kysely oikeassa reunassa, johon toivoisin mahdollisimman monelta lukijalta vastausta. Kommentoidakin saa jos jotain erityistä mieleen tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti