maanantai 17. joulukuuta 2012

Voittaja 2012

Kuten osasimme lauantaina jo epäilläkkin, ei edessä ollut yhtä hieno päivä tuloksien osalta.
Ensinnäkin oma aamuni ei lähtenyt järin hyvin käyntiin, pääsin paikalle kaksi tuntia lupaamaani myöhemmin, koska kyytiä ei ollutkaan aamukymmeneksi. Näin ollen missasin amerikanakitat ja cirnecot missä lupasin olla auttamassa.

No, paikalle päästiin lopulta ja melko pian karhukoirat jo alkoivatkin. Niille oli tullut tuomarinmuutoksessa allrounder Kari Järvinen. Vastassamme oli sama narttupentu kuin edellisenäkin päivänä. Tiesin kyllä jo etukäteen kuinka kisassa tuli käymään ja ennusteeni kävi kuin kävikin toteen, PEK2 ei KP:ta. Johtuen liiasta valkoisesta väristä ;D
Olin aivan valtavan tyytyväinen neidin käytökseen, harjoittelu alkaa näkyä ja tyttö ei turhaa stressiä vedä halleista taikka suuresta ihmismäärästä ja koirista. Kuten kuvista näkee, meillä oli hauskaa :)

Kehän jälkeen kävin moikkaamassa Iraa ja lähdettiin etsimään portugeesiomistajaa, jonka olin luvannut tavata. Ehdimme jo geesikehän laidalle kunnes siskoni soittaa, että: "nyt on kiire roudata kamat dreeverikehälle, siellä on jo ajokoirien valionartut menossa." Se siitä tapaamisesta. Olin luvannut myös käydä moikkaamassa lauantaina tapaamaani chihukasvattajaa. Sekin jäi välistä. Mitähän vielä!? En tiedä ovatko he nyt suuttuneita ohareistani, mutta paska fiilis jäi itselle siinä mielessä. Niin ja todentotta dreevereiden alkamiseen meni vielä about reilu tunti....Ajokkikehällä oli kuitenkin mukava tavata tuttuja, Elina ja Noora palloilivat kehässä kauniiden valionarttujen kanssa :)


Dreevereillä tuomarina oli myöskin allrounder Tapio Eerola. Voiton lisäksi uroksia oli sunnuntainakin kolme. Muut urokset olivat huomattavasti Voittoa kookkaampia. Osasimmekin jo odottaa mitä edessä olisi. Esiintyminenkin meni päin helvettiä juoksutusten osalta- taas. Tuloksena NUO EH2. Kaiken huipuksi arvostelussa luki, että liikkuu keskipitkällä askeleella :D Voittoko? Voi herrandyydelis, jos Voitto liikkuu keskipitkällä askeleella niin mikäköhän käsitys tuomarilla on pitkästä askeleesta??Onneksi Devana oli sitten se joka näistä kolmesta petrasi. Hän sai Pekka Teiniltä tulokseksi JUN EH4 :)
Arvostelu kuuluu näin:
"Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Voimasuhteeltaan hyvä. Kovin pystyturkkinen narttu. Kaunis pää. Hyvä ylälinja. Hyvä takaosa. Liikkeestä puuttuu voima. Taka-askel antaa hieman periksi. Mukava käytös."

Näin ollen meidän Voittaja-reissu oli plakkarissa, pakattiin kamat ja lähdettiin kotimatkalle joka sujui turvallisesti hieman huonossa säässä. Nyt on näyttelykalenteriakin päivitetty alustavasti, mukavasti sinne saatiinkiin täydennystä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti