tiistai 5. helmikuuta 2013

Iines
Iines, virallisemmin Black Happies Diamond (Wiima x Atti, s. 28.1.2012), muutti meille joksikin aikaa, jotta saataisiin treenata parillisella lukumäärällä. En ole ennen päässytkään treenaamaan neljällä koiralla pitkäjänteisemmin. Tänään tehtiin ensimmäinen kierros, lyhyt 4km, mutta pääkoppa ja ruppi kesti hienosti alkuhämmästelyn jälkeen.


Kovat äänet aiheuttavat vielä päänpyörittelyä ja ajoneuvot ovat pelottavia, mutta lopulta Derbikin on herkempi häiriölle, mitä tämä metsän keskellä asustanut neiti. Iines sai heti jutun juonesta kiinni seuratessaan pyöräparissa tätiään, Giniä, tehden kaiken saman perässä vaihdellessaan esim. vauhdin rytmiä. Edes juoksut eivät häirinneet menoa. Täytyy kyllä Wiimaa ja Giniäkin kehua, miten 100%:sesti käskyt toimivat eikä annettu ympäristön häiritä. Tosin, tälläkertaa tiellä ei juossut jänistä kuten toissapäivänä...


Iinekselle laitetaan omat valjaat tilaukseen tällä viikolla. Turkki laitetaan kuntoon ja suunnitellaan muutamat näyttelyt tälle vuotta. Ehkä jo Tampere KV:seen debyytti junioriluokkaan! Se riippuu Wiiman menestyksestä Tuusniemellä. Siperianhuskyja on ilmoitettu 23 kappaletta, joten odotukset eivät ole korkealla. Mutta yrittänyttä ei laiteta!


2 kommenttia: