lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tuusniemi RN 25.2.2013

Hups, vähän myöhässä :-D

Siperianhuskyja 23kpl (3 pentuluokassa U+2N), tuomari: Leni Finne


Black Happies Black Hurricane "Kuro" myöhästyi kehästä mutta onneksemme arvosteltiin narttupentujen jälkeen. Hassusti kävi kun poika vetäisi PEK1:sen KP:n ja ROP-pennun kera ;-) Mirellakaan ei ehtinyt ensiesiintymistään jännittelemään, vaikka makiasti kehän jälkeen posket hehkuivatkin...


Oottelua kehän laidalla ♥

Omille piskeille odotukset eivät tälläkään kertaa olleet korkealla. Uroksia oli vain seitsämän ja Derbin kanssa avoimessa viisi koiraa. Derbi voitti luokkansa SA:n kera.
Yhteensä kolme urosta sai eriomaisen ja kaksi SA:n. Mopopoika sijoitettiin PU1:seksi ja näin ollen napattiin toinen serti :-)

Tyylinäyte

AVO1 SA

PU-kehässä

Näin siirryimme narttuihin, joita olikin loput 13. Wiima tietysti siellä toiseksi viimeisenä käyttöluokassa.
Tähän asti päivä oli jo mennyt niin putkeen, että Wiiman kanssa vain pelleiltiin kehän laidalla :-)
Leni arvosteli Wiimaa pitkään. Hänhän on arvostellut neitokaisen aikasemmin ensimmäisessä virallisessa näyttelyssämme Oulaisissa; keväällä 2010 varasertin kera. Arvostelu kuulosti korvaan siltä, että kakkonen heitetään kouraan. Liikkeelle päästyämme tuomari kuitenkin juoksutti kolme kierrosta ja tiesin siinä vaiheessa, että hyvä tästä tulee, vaikka handleri saikin moitteita ;-) Niin himpula nappasi itselleen ERI:n ja SA:n ollen automaattisesti luokkavoittaja ainoana osallistujana.PN-luokassa meillä oli kaksi vastustajaa ja olin varma, että häviämme nuortenluokan nartulle. Kirosin jo mielessäni, että taasko saadaan ähäkutti, mutta kas kummaa Wiima osoitettiinkin ykköseksi. "Jes, viimeinen serti!" Taisi olla hieman hymy herkässä ja vakavaa tuomariakin tilanne pehmitti. Totesi vielä lopuksi, että taisi tulla hyvä päivä :-)

Äkkiä numerolappujen vaihto ja Mirella Derbin kanssa kehään. Tuntuipa hienolta juosta ROP-kehässä sillä tuntumalla, ettei tule pettymystä, voittipa kumpi tahansa. Ja niin Derbi vei pidemmän korren. Harmittaa kun ei kuvaa saatu! Kiitoksia tuhannesti Mirellalle viitseliäisyydestä tuoda Wiima kehään :-)

Arvostelut:

 DERBI
"Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, oikealinjainen pää, hieman pyöreät keskiruskeat silmät, hyvä kaula ja ylälinja, riittävä eturinta ja rintakehä, hyvät takakulmaukset, oikea askelpituus."
AVO ERI1 SA PU1 SERT ROP

 WIIMA
"Ok mittasuhteet, sopiva luusto, oikealinjainen pää, miellyttävä ilme, hyvät korvat kaula ja ylälinja, hyvä eturinta, riittävät etukulmaukset, melko voimakas rintakehä, hyvät takakulmaukset, erinomainen askelpituus."
KÄY ERI1 SA PN1 SERT VSP


Täällä vielä kaikki tulokset, jos jotakuta kiinnostaa mitä koiria oli paikalla:  http://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/tulospalvelu/frmTuloksetRyhma.aspx?N=9235&R=5

Ryhmäkehässä ei tullut enää menestystä ja niin handleri kuin koirakin olivat melko väsähtäneitä (kuten kuvastakin voi päätellä).

Kokoomakehässä

Tässä vielä yhteiskuva voittajista, samassa sängyssä!


5 kommenttia: