maanantai 6. toukokuuta 2013

Haapavesi RN 20.4.2013

Lyhyesti tuloksia. Tuulinen päivä Haapavedellä ja monen monta handlattavaa.
Aloitettiin karhukoirilla, jossa Bear Busters Ari starttasi pentuluokassa. Kaiken kaikkiaan karhukoiria oli 17 ja tuomarina oli tiukka norjalainen Arild Berget. Ari oli luokassaan ainut, esiintyi vähän vallattomasti, mutta sai mainion arvostelun ollen KP1 ja ROP-pentu :)


Kohta perään esitin jo tutuksi tulleen Kortenivan Cerin nuorten luokassa tuloksella NUO EH1 ihan mukavalla arvostelulla.Siirryin spanielikehille, jossa pääsin kokeilemaan uutta tuttavuutta, fieldspanieli Liisaa- virallisemmin Didilcom's Hen Dorchadas Fómharachaa nuorten luokassa. Vieras handleri hiukan jännitti neitokaista, mutta tulokseksi saatiin kuitenkin NUO EH1 Harto Stockmarilta :-)


Siirryttäen takaisin tutumpaan rotuun, esitin äkkiarvaamatta avoimen luokan dreeverinartun, Juholan Lupun Sakari Potille. Dreevereitä oli kaiken kaikkiaan 12 ja Lupu selvitti tiensä AVO EH2:ksi kolmen sakista.

Heti perään alkoivat venäjänajokoirat (8kpl) samaiselle tuomarille. Uusi rotu tämäkin. Esitettäväkseni sain Luola Ajurin Iljan joka kilpaili avoimessa luokassa tuloksella AVO ERI2 SA PU2 VASERT :-)

Takaisin spanielikehälle, jossa pääsin jälleen uuden rodun- walesinspringerspanielin kanssa kehään. Ilmoitettuja 20kpl ja tuomarina myöskin Harto Stockmari. "Nuna" Didilcom's Hen Tram An Ragúis oli kovasti omistajansa perään, ja yksilöarvostelun aikana telttakin meinasi kaatua tuulen vuoksi, joka taas lisäsi koiran painetta vieraan kanssa kehässä. Tuomari toivoi vapaampaa esiintymistä ja näin ollen tuloksena oli KÄY H.

Vielä viimeinen koiruus uunista ulos ja tollerikehälle. "Retu"  Mäkiharjun Urban Cowboy oli oikea hurmuripoika, jonka kanssa lähdin kokeilemaan kehäesiintymistä ilomielin ensimmäistä kertaa. Tuomari Jaana Hartus tykkäsi päällisin puolin nuorukaisesta, mutta SA jäi kuitenkin saamatta. Lopullinen tulos NUO ERI1 :-)


Määrään nähden tulokset eivät kokonaisuudessaan päätä huimanneet, mutta paljon tuli taas tavattua uusia ihmisiä ja koiruuksia. Päiväkin parani iltapäivää kohden ja aurinkokin alkoi pilkistellä pilvien lomasta. Kiitoksia siis kaikille uusille ja vanhoillekkin koiranomistajille jotka luottivat rakkaimpansa jälleen käsiini! :-)

2 kommenttia:

 1. oi sähän ootkin päässyt esittämään monta koiraa! :)
  Olisinpa mäkin vielä joskus yhtä taitava & rohkea kehissä. Eilenkin tuolla Tampere kv:ssa meinasin pyörtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä se on lähdettävä ;) Tosin, minäkin jännitin kehään menoa ensimmäiset 7 vuotta :D Että kyllä se siitä sitten joskus helpottaa....

   Poista