tiistai 2. heinäkuuta 2013

Maailman laidalla

Sateisia kesäpäiviä rakkaat lukijani! Taustalla soi fiilistelymusaa tasoittamaan mieltä, joka käy tällä hetkellä aivan liikaa kierroksilla...Tunsin olevani jotenkin vastuullinen tämän tekstin kirjoittamisesta, sillä blogisivuni on ollut varsin hiljainen viimeaikoina. Päivitykseni ovat lyhentyneet huomattavasti aiemmista, mikäli joku on kiinnittänyt asiaan huomiota. Sinänsä koirarintamallahan on ollut hiljaista, kun näyttelytaukoa on riittänyt abouttiarallaa kuusi viikkoa. Trimmattaviakaan ei ole ollut tässä välissä ja omia koiruuksia en ole pystynyt vedättämään lämpötilojen/pentujen vuoksi. Yleensä en välitä oman lifestyleni jakamisesta, mutta menkööt tämän kerran.

Ikuinen ylpeydenaiheeni ovat tatuointini. Toisen leiman otin vapun tienoilla, jonka ystävä teki harjoitustyönä. Oikeastaan aika extemporena. Niskassa lukee Aquarius, joka meinaa vesimiestä. Kliseistä? Voi olla juu, mutta tuo ilman merkki tuntuu niin omalta kaikkine pienine ominaisuuksineen. Joskus saa ja pitää ollakin hiukan taikauskoa...

© Kati Mäkeläinen

1.6. minut julistettiin ylioppilaaksi. Tämähän etappi on elämässäni yksi paskan hailee, vaikka sinänsä hyvältä tuntuu, kun aikamoisia taisteluita tuossa koulussa kävin henkisellä puolella. Samaan aikaan lyötiin maanrakoon, kun postista tuli kirje, etten päässyt mihinkään pääsykokeisiin enkä kouluihin mihin olin hakenut. Kaikki olivat ammattikorkeita- yliopistoihin en edes lähtenyt yrittämään. Eikä kiinnostavia aloja ollutkaan.

Rakkaiden ystävien kanssa ♥

Juhlien jälkeen suunnistin lompakko pullollaan Suomussalmelle Kati ystävän luokse viikoksi. Tätä reissua en vaan antais pois, vaikka mitä tapahtuisi. Syötiin, juotiin, mökkeiltiin, rellestettiin, piereskeltiin ja naurettiin sydämiemme kyllyydestä. Ihan silleesti kasvettiin kymmenen vuotta alaspäin, eikä otettu pahemmin paineita mistään! Ja tili hupeni...Eikait sinä enää ollut edes sama ihminen kun kotiin joutui palaamaan.


Juhannusta vietettiin parina päivänä Kalajoella. Perjantaina siskon kanssa ja lauantaina kavereiden kanssa. Taas pääsi katsomaan hienoja esiintyjiä kuten JVG, Sini Sabotage, Ruudolf & Karri Koira, Jontte Valosaari ja 2Unlimited. Syy miksi perjantain liput ostettiin oli tietysti iki-ihana Jare Henrik Tiihonen kera Luoman, TS:n ja Brädin ♥ Neljättä kertaa keikalla ja nälkä kasvaa syödessä!


Niin tuli kylmät ilmat ja sain heti köhän. Eihän tätä ole kestänyt kuin kolmatta viikkoa. Huomenna taas "arvauskeskukseksi" kutsumamme terveyskeskus kutsuu, kun kotilääkintä ei tunnu purevan.

Tällä meisingillä mennään. Onneksi näyttelytauko loppuu reilun viikon päästä ja kestääkin ainakin viiden näyttelyn verran. Oulun näyttelyissä tulee olemaan kiireistä, mutta Tornio ja Ylivieska näyttävät hiljaisilta handlattavien osalta. Niiden jälkeen on vielä Pihtiputaan ryhmänäyttely ja Iisalmen KV ja taas funtsitaan mitä sitä sitten tehtäisiin. Ainiin! Handlerikurssi Kauhajoellakin on edessä ja MINUN pitäisi siellä jotain pystyä pätemäänkin. Jännittää jo valmiiksi...

Viimevuonna esitin Brunon ensimmäistä kertaa Oulun KV:ssa ja poika sai
ensimmäisen sertinsä. Nyt  Oulusta metsästetään vuorostaan sitä viimeistä...
Saa nähdä kuinka käy :-)


Nyt tiedossani on ainoastaan muiden elukoiden hoitoa kun työssäkäyvät ihmisetkin haluavat lomailla. Koiraihmiset yrittävät pitää mua välillä kiireisinä, valitettavasti se ei vaan ole kovin tuottoisaa hommaa.
Olen täysin tyhjänpäällä ilman opiskelupaikkaa ja töitä. Paikkoja on haettu, mutta mistään ei tule vastausta. Miksipä tulisikaan, kun työkokemusta ei ole kertynyt ja lukion papereilla on vähän vaikea hakea paikkoihin missä pitäisi olla erikoistunut.

Jatkan siis vain tätä olemista, vailla pahempia tulevaisuuden päämääriä. Ehkä ne joskus minullekkin avautuvat. Nyt vain ollaan siinä mielentilassa, että mikään ei tunnu miltään, mitään ei jaksa, mikään ei kiinnosta ja huvita. Yrittää siinä nyt sitten pysyä pinnalla ja räpiköidä kun kaikki tuntuu pakkopullalta, eikä mistään halua ottaa vastuuta. Näillä siis mennään toistaiseksi ja koitetaan epätoivoisesti nousta täältä suosta.

Tässäpä tämä. Tuntuu vaan tarpeelliselta jakaa tämä just tässä ja nyt. Siispä seuraavaan kertaan, toivottavasti jo positiivisemmassa hengessä...:-)

4 kommenttia:

 1. Nähdään Oulussa! ;) Vois vaikka lauantaina suunnitella jotain ruokailumeininkiä tms!! Meillä on kämppä vuokrattuna rautiksen vierestä, ja sieltä löytyy rillit ja karaokevehkeet :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Oli kivaa lukea, tällaisia voisi tulla enemmänkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tyylinvaihdos piristää toisinaan. :-)

   Poista