perjantai 15. marraskuuta 2013

Wild Whisper's

Wild Whisper's on tänään vahvistettu viralliseksi kennelnimeksi oman nimeni alaisuuteen. Hieno fiilis, sillä ehdin miettiä kennelnimeä monta vuotta ilman tulosta, kunnes eräänä kauniina päivänä vain lamppu syttyi ja ensimmäinen vaihtoehtoni: Blue Whisper's välähti. Tästä muodostui vielä Wild Whisper's toiseksi vaihtoehdoksi. Oikeastaan parempi  lopulta hyvääksyttiin ja onneksi anoin kahdella nimellä kun ensimmäinen ei olisi mennyt läpi.

Mitään sen suurempaa merkitystä itse nimellä ei ole, mutta minusta se kuulostaa harmoniselta korvaan ja sopii erityisesti arktisille roduille etuliitteeksi :-) Vielä pitänee selvittää saanko kennelnimen myös edellisten pentujen nimien eteen, kivahan sekin olisi...


Kunhan pääsen muuttokiireistäni eroon, pitänee alkaa miettiä uutta ulkoasua ja blogin nimi tulee myös vaihtumaan. Kotisivutkin ovat harkinnassa, mutta itse en osaa sellaisia väsätä. Siispä jos halukkaita ulkoasun tai kotisivujen tekijöitä löytyy niin tarjouksia saa laittaa tulemaan (johanna.lahtinen@hotmail.com) ; minä olen näissä ihan uuno :-)

8 kommenttia:

 1. Kivan nimen olet valinnut! :) Tosta saa niiiiin hienon logonkin tehtyä kun kirjoitusasukin on itsessään nätti!

  Sä saat kennelnimesi pentujen nimen eteen ihan vaan laittamalla sähköpostia Kennelliittoon että lisätkään tämmöstä. Ei tarvinnut edes maksaa, vaikka olin ihan varma et joku ekstramaksu sieltä tulisi! Lisäksi palvelu oli ihan übernopeaa, ei mennyt edes viikkoa kun nimet vaihtui koiranettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos Laura! Vastausta odotellaan Kennelliitolta...:-)

   Poista
 2. Onnea nimestä! Mä vielä odottelen omaa lappustani.... ;)

  VastaaPoista