sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kemi KV 20.7.2014

Teltta pystyyn, koirat häkkeihin rauhoittumaan ja mukava asento retkituolista. Kesäsäässä siperianhuskyt oli arvostelemassa Hannu Talvi heti aamun koitteessa ja tulokset näyttivät seuraavilta:
 
Wild Whisper's Kenyon "Keni" JUN ERI1 SA PU2 VASERT

Black Happies Black Hurricane "Kuro" AVO ERI2 SA PU3 VACA
Black Happies Devana AVO ERI1 SA PN2 SERT VACA
Black Happies Victoria "Gini" KÄY ERI1 SA PN1 CACIB ROP
 
© Elina Viirumäki


Tyytyväisenä suuntasin nokkani kohti papillonkehiä missä esitin ensin energisen Cute Collection's Mister Gelvinin tuloksella AVO EH2 ja PU-kehässä Cute Collection's Sir Robin PU1 SERT CACIB ja lopuksi ROP. Lisäksi Anitan narttu sai viimeisen sertin ja valioitui ollen VSP. Vielä kasvattajaryhmäkin palkittiin voittoon KP:n kera. Eli kaikki vei mikä vietävänä vain oli ;)


Cute Collection's Sir Robin ROP
kuvat © Esa Hartikka


Kehän jälkeen pari tuttua naamaa tulivat nykimään mua hihasta ja kertomaan etteivät ehdi hoffikehällä ja että olisiko minulla aikaa viedä narttu kehään. Hyvä ajoitus!

Kehää odotellessa tehtiin vähän tuttavuutta :)

Hoffinarttuja oli vain kaksi, toinen valio, joka päihitettiin tämän avoimen luokan nartun kanssa. Hävittiin kuitenkin upealle veteraaniurokselle, jolla oli käsittämättömän kevyt askellus. Tuloksena siis AVO ERI1 SA PN1 SERT CACIB VSP :)Ryhmäkehiä odotellessa oli hyvä ottaa äitistä ja pojasta vähän yhteisiä pönötyskuvia...Tässä saastetta :) Kuvasi tietysti © Mirella Hildén


Ryhmäkehässä kävimme kättelemässä Saija Juutilaista ja lähdimme kotimatkalle. Voi sanoa, että olipa melekonen päivä! Täynnä onnistumisia ja hymyä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti