lauantai 12. heinäkuuta 2014

Oulu KV 12.7.2014

Päivittelen vain pikaiseen tulokset kun näyttelystä on ehtinyt kulua jonkin aikaa...

Siperianhuskyt arvosteli Markku Mähönen
Wild Whisper's Kenyon "Keni"JUN ERI1 SA PU3 VASERT
Black Happies Black Hurricane "Kuro" AVO ERI1
Black Happies Black Torpedo "Topi" AVO H
Dubfire Velnio Malunas "Derbi" AVO EH2
Black Happies Red Caramel "Kiia" JUN ERI2
Wild Whisper's Quiran "Kiira" JUN H
Black Happies Victoria "Gini" KÄY EH1


Derbin arvostelu: "Erittäin vahva uros, joka antaa jo hieman raskaan vaikutelman. Vahvakalloinen pää, kuono voisi olla hieman pidempi. Hyvä kaula, kaunis ylälinja ja hännänkiinnitys,. Rintakehä jo aavistuksen liian syvä, vahvat raajat, hyvät käpälät, erinomaiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella. Erinomainen karvapeite ja käytös." AVO EH2

Ginin arvostelu: "Hyvä, femiininen kokonaisuus, joka saisi olla hieman korkeampi raajoistaan. Kaunis pää, erinomainen kaula, sopiva runko, hyvä hännänkiinnitys. Sopiva raajojen luusto ja hyvät kulmaukset. Hyvät korvat. Esitetään hyvässä karvapeitteessä ja tiiviissä kunnossa. Hyvä sivuliike, samoin edestakaiset liikkeet. Erittäin miellyttävä, terhakka käytös." KÄY EH1


Itse en ollut näkemässä hiskejä ollenkaan, koska odottelin karhukoirien alkua toisessa päässä. Kiitokset siis Assi, Heikki ja Mirella handlausavuista ja kaikesta muustakin :)
Karhukoirilla tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen. Alkuun Arin arvostelu kuulosti pahalta, mutta lopulta tulokseksi siunautui NUO ERI1 SA PU1 SERT CACIB ROP. Eka sasippi jippii! :)

Kun pääsimme ryhmäkehään, tunsin, että Ari ei ole koskaan aiemmin esiintynyt niin upeasti. Pääsimmekin jatkoon Marjatta Pylvänäinen-Suorsa tuomarinamme, mutta katkerasti käteltiin ulos viidentenä....Auts! Hyvillä mielin lähdimme silti kotiinpäin, seuraavana päivänä kun olisi edessä vielä Kokkola KV!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti