lauantai 2. elokuuta 2014

Siikajoki RN 2.8.2014

Lauantaina menossa mukana Ari ja Taika. Muut esitettävät menivät päällekkäin, joten ihana Maria tuli jeesaamaan karhukoirien kanssa- hyvällä menestyksellä. Ari siis NUO ERI1 SA PU1 SERT ROP ja Taika piiiiiiitkästä aikaa ERI1 tosin ilman SA:ta (liian kevyt pää ja raajaluusto). Tuomari Auli Haapiainen-Liikanen

Niskakarvat pystyssä matkalla ROPiksi :D
 © Mirella Hildén
Sillä aikaa pyörähdin ensimmäistä kertaa jackrusselin kanssa kehässä. Tapaus ei ollut treeneissä helppo, mutta näyttelyissä erittäin helposti käsiteltävissä. Pepe, virallisemmin Camaro sai tuloksekseen AVO EH1, tuomarina Kimmo Mustonen.

Camaro "Pepe" AVO EH1
© Anne-Mari Haarala

Tästä siirryin viereiseen kehään jämtlanninpystykorvanartun- Peräkäälyn Millin kanssa. Hannu on kulkenut aktiivisesti näyttelytreeneissä Millin kanssa ja neiti käyttäytyi hienosti, mutta kuumuus veti veronsa ja sai mm. laskemaan hännän alas. Silti tulokseksi JUN ERI1 ja SA jäi puuttumaan vielä pehmeän liikkeen vuoksi. Saahan tuo vielä pehmeä ollakkin kun ikää on 9 kk ;)

Peräkäälyn Milli JUN ERI1, tuomari Auli Haapiainen-Liikanen

Hiskit olivat myöhään iltapäivällä, Juha Putkosen valvovan silmän alla. Kävin Kenin kanssa pyörähtämässä kehässä hieman levottomalla esiintymisellä. ERIputki jatkuu toistaiseksi. Lopputulemana JUN ERI1 SA PU4 mukevalla arvostelulla :) Sen sijaan kavereilla meni vallan mainiosti, Marian uros Ciril, sekä Katin narttu Venus saivat molemmat ensimmäiset sertinsä- sylin täydeltä onnea molemmille! :)

Wild Whisper's Kenyon "Keni" JUN ERI1 SA PU4, tuomari Juha Putkonen

Pikkuhiljaa saimme siirtyä ryhmäkehien laidoille. Terrierit ja pystykorvat oli yhdistetty yhteiseksi ryhmäksi ja kokoonnuimme postimerkin kokoiseen kehään, voitte vaan kuvitella miten mukava oli olla provosoituvan uroksen kanssa kahden provosoituvan uroksen välissä. Varsinkin kun jotkut eivät yhtään katso, missä koiransa seilaavat....
Kehän arvosteli Maija Mäkinen ja otin paikkani ensimmäisenä juosta isoon kehään. Pitkän arvostelun jälkeen tuomari poimi jatkoonpääsijät, juoksutti vielä lisää ja lisää. Ari oli perässä vedettävä lahna, mutta ilmeisesti miellytti kaikesta huolimatta RYP3:sen arvoisesti. Hyvältähän se tuntui niin valtavan kokoisesta ryhmästä.


© Mirella Hildén

Tässä opetus pukeutumisesta: Älkää laittako
kirkkaan valkoista jakkua koiran kanssa, jolla on luonnon-
valkoinen/likainen kaulus....

Palkintoposeeraus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti