sunnuntai 3. elokuuta 2014

Siikajoki RN 3.8.2014

Sunnuntaina meno jatkui. Olin arvioinut kehien kulut täysin poskelleen. Ensin päällekkäin menivät keskarit ja suomenajokoirat. Myöhemmin iltapäivällä rottweilerit ja venäjänajokoirat. Onneksi olin kuitenkin varoittanut omistajia mahdollisista päällekkäisyyksistä ja näin ollen asiat menivät omalla painollaan ilman jupinoita.

Aloitin keskiaasiankoirakehältä, jossa tuomarina aina yhtä ihana Jari Laakso. Juoksimme Bellan kanssa kierroksen ja loppuajan kuuntelin ylistystä ensin rodusta ja sitten koirasta. Moitteet olivat hyvin pienessä osassa. Vauvan pää ja takaa lievä ylikulmautuneisuus taisivat olla ainoita. Tuloksena KP1 ROP-pentu. KP erityisesti johtuen terveestä liikkeestä. Hienoa palautetta näinkin raskasrakenteisesta rodusta!

Bella KP1 ROP-pentu

Seuraavaksi vuorossani olivat venäjänajokoirat: Bessie ja Luola-Ajurin Ilja. Nyt tuomari vaihtui Putkosen Juhaan. Iljalla on takana yli vuoden näyttelytauko, viimeksi kun sai vain H:n. Tulos muuttui huomattavasti positiivisempaan suuntaan kun käteen ojennettiin ensimmäinen sertifikaatti ja vsp-ruusukkeet. Myös Bessillä meni mukavasti, vaikka tuomaria vähän jännitettiinkin. Lopputuloksena AVO ERI1 SA PN2 VASERT :) Valitettavasti en ole saanut ainuttakaan kuvaa tuosta kehästä..

Palkinnot omistajille ja juoksujalkaa mäyräkoirakehille, jossa olikin sopivasti Elisan vuoro mennä kehään. Tuomarina kaikilla mäykyillä toimi Anita Al-Bachy. Elisa oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta helposti mukaannapattava ulospäinsuuntautuneen luonteensä, sekä persoutensa ansiosta. Esiintyminen meni mallikkaasti. Lopputulemana AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP. Neiti oli tosiaan edellisenä päivänä täyttänyt 2v, joten viimeinen serti tulikin sopivasti!

Ryhmät 4 ja 6 oltiin yhdistetty ja tuomarina toimi Juha Putkonen. Hän kävi koirat nopeasti läpi ja valitsi sijoittujat. Yllätys yllätys- suomenajokoira voitti ryhmän, mutta Elisa sijoittui ryhmän kakkoseksi! Wautsiwau :)

Merkaleen's Eliza RYP2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti