maanantai 13. lokakuuta 2014

Jälkeläisten kuulumisia


22.8.2014 Black Happies Red Light "Nita" (Wiima x Derbi): Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia.

6.9.2014 Äänekoski RN, Wild Whisper's Kenyon "Keni" JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP, tuomari Paavo Mattila. 

5.10.2014 Harstad INT, Black Happies Devana PN4, Black Happies Dalton "Hukka" PU2 SERT VACA ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään! Upeaa :) Tuomari: Francisco Salvador G Janeiro

Black Happies Dalton (Wiima x Atti)

Mitenniin sisarukset? Kumpi on kumpi?

Kaikkea tässä onkin ehtinyt tapahtumaan. Viimeaikoina meillä on rampannut vieraita melko tiuhaan tahtiin. Kalajokiset kävivät Ricon ja Siron kanssa kokeilemassa valjakkohommia.
Black Happies Dixon "Rico" (Wiima x Atti) sai kokeilla juosta äiteen kanssa ja Black Happies Black Desiree "Siro" (Gini x Fonzie) puolestaan oman mammansa kanssa ;)


Wiima&Rico

Kyllähän siinä liehui tukka molemmilla :D Kuten kuvasta voi päätellä, kokoero oli aika huima ja sen takia voima&nopeuskin jakautuivat sen mukaisesti. Rico otti pikkuspurtteja ja yritti pistää välillä leikiksi, mutta Wiima komensi kuten äiteen kuuluukin. Näin matka jatkui reippaasti kotipihaan asti, vaikkakin poikanen jäi välillä maisemia ihailemaan...

Gini & Siro
Sandiki ois halunnu!

Sitten oli itkupilli kuumakalle Siro. Voi sitä huutoa pysähdyksissä kun piti odotella liikkeellelähtöä. Gini samanlaisena huutajana vain antoi kimmoketta entisestään ja vauhdilla paineltiin menemään. Olisivat hyvä parivaljakko jos päästäisiin yhdessä enemmänkin treenaamaan. Tasavauhtisia ja -vahvuisia. Erittäin positiivinen kokemus. Muuten Siro oli sisätiloissa ja toisten hiskien kanssa itse rauhallisuus. Huomaamaton möllistelijä :)"Nita" (Black Happies Red Light, Wiima x Derby) puolestaan on käynyt pariinkin otteeseen kokeilemassa systeemejä, se vähän vierasti minua ohjaajana mutta oli eri neiti kun Jetta hyppäsi puikkoihin. Vähän ihmetteli seisinkejä ja rämisevää rollaattoria, vaan kun möröistä päästiin, niin kaikki rullasi ihan mallikkaasti. Wiimahan rikkoi toisella reissulla anturansa niin että pääsimme päivystävälle eläinlääkärille sunnuntai-iltana tikattavaksi huokealla summalla...Vaan sattuuhan sitä tekevälle, nyt on jalka taas ehjänä ja treenit jatkuneet :)


Wild Whisper's Quiran "Kiira"

Lisää kuvateksti

Kiiraa puolestaan kävin katsomassa muutama viikko sitten ohikulkumatkalla. Neiti asuu Kärsämäellä sydänmaalla karjatilalla ainoana koirana. Erittäin vilkas kaveri, joka tarvitsee paljon aktiviteettia, mutta onneksi maalla on niin reilusti tilaa missä temuta :) Riistaviettiäkin kuulemma löytyy kiitettävästi, pari kertaa on saanut paimenpojista kunnot sätkyt kun on lehmiä mennyt hätyyttelemään...Vetovaljaiden tilaus oli kuulemma heillä edessä, jotta pääsisi syksyn päälle kokeilemaan miten hommat skulaa!


Dura ja Sandi

Gini ja Dura

Gini ja tytöntyllerö Wild Whisper's Rajani "Dura"

Anni ja Sonja puolestaan tulivat pohjoisen reissulta käymään kahvitauolla luonani. Muutama yhteiskuva saatiin todisteena yhdennäköisyydestä sukulaisten kesken. Dura on aloittanut vetohommat jo varhain ja juoksee isommassa valjakossa. Häiriöherkkyyttä jos jonkinmoista vielä tuntuu olevan, mutta aika näyttää millainen työskentelijä neidistä mahtaa tulla.


Heh ja sitte on  Sandi... Temuaa kuin päätön kana pihalla päivät ja syö tallista kaikkea minkä suuhunsa saa, siitä kiitoksena sain siivota aamun keittiötä joka lillui paskasta. Nyt nuo ripulin oireet onneksi helpottavat. Aina se jaksaa keksiä tekemistä itselleen...Mutta on se silti semmonen mamman tissivälikoira ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti