lauantai 25. lokakuuta 2014

Kantaa ottamatta

Lumentulo tarkoittaa mulle muutakin kuin rollaattorista rekeen siirtymistä. Viimeöisen tutkailun tulos klo 23.30 ja 01.30 välillä jonkin aikaa lumisateen päätyttyä. Paikka Oulaisissa Matkaselän- ja Isonmaantien välillä.

Askelväli pitkästi yli 1,5m

Jäljen pituus 12cm

Seuraava kuva on viimekesältä, lampolan takaa metsän- ja pellonreunan väliltä. Naapurin uteliaisuus heräsi kesäyönä käydessään viimeisellä iltatarkilla- nähden tumman eläimen liikkuvan reuna-alueilla.

Jäljen koko n. 10cm

Nämä jäljet huomasin talon ohitsemme vievältä Viiltolantieltä rekeillessäni koirien kanssa. Jälkien kohdalla käännyin kotiin hakeakseni mitan ja kameran. Talostamme tuohon paikkaan on matkaa n. puoli kilsaa.

5.1.2014
Jälleen käpälän pituus 12cm ja askelväli reilut 1,5m

Vanhin tallessa oleva kuva on otettu viime joulukuun 10. pvä. Jäljet kulkivat lähes koko Viiltolantien pituudelta. Nämä lähtivät viereisestä metsästä (talosta 50-100m) ja toiset jäljet yhtyivät pellon poikki ladon kulmalta samaiselle tielle.

Jäljen pituus 12cm

Kuvia on otettu pitkin vuotta. Harmikseni osa niistä hävisi Lumian mukana Pudasjärven lammenpohjaan. Saa arvuutella mikä ufo on ollut kyseessä?

1 kommentti:

  1. No ei susi ainakaan, koska eihän ne kuulema hakeudu asutuksen lähelle.. ufo se on ollu.

    VastaaPoista