maanantai 20. lokakuuta 2014

Yhteistreenit Viiltolassa

Niin se vihdoin ja viimein vuoden suunnittelun jälkeen toteutui. Mirannan piti tulla treenaamaan jo viimetalvena, mutta aina kun saatiin aika sovittua- lähti joko lumet tai tuli muuta ohjelmaa. Nyt on hyvä, kun vielä saa nauttia sulasta kelistä ja saimme tämän toteutetuksi!

Oma kokoonpanoni ei ketään yllätä kun Gini ja Wiima valjastetaan rollaattorin eteen.
Mirannan kokoonpano puolestaan koostuu siperianhuskyuroksesta ja alaskanhuskynartusta, sekä kickbikesta. Yhteisenä tavoitteenamme ohitusharjoitukset, mutta niin että matkanteko on kuitenkin kokoajan eteenpäinvievää ja sujuvaa. Saimme vielä naapurin Terhin kuvaamaan todistusaineistoa, kiitos!


Mirannan hallussa hiski Tiki ja alaskalainen Mali


Liikkeelle lähdetiin koirat intoa puhkuen, me alkuun edellä ja Miranna koirineen perässä. Aika äkkiä tilanne meni siihen, että Miranna joutui painamaan kokoaika jarrua perässämme. Niinpä ensimmäinen ohitus. Nyt osat vaihtuvat. Molemmilla koirat saivat hirveät kiksit aina toisen ohituksesta ja vuoronperään hiissattiin jarrua toistemme persiissä.


Loppumatkasta kävi niin, että mulla koirat hyytyivät temmoltaan ja Mirannan koissuilla meno jatkui hyvällä vauhdilla loppuun saakka. Vielä vaatii harjoitusta niin koirat, kuin minäkin monessa asiassa, koska tässähän on turha selitellä yhtään mitään miksi niin ja noin ja ääh, en tajua yhyy! Turhaa :D
Loppumetreillä hymyhuulessa :)

Mukavaa treeniä kerrassaan, pääsee hyvin puuttumaan asioihin, missä on itsellä parantamisen varaa. Ja koirillekkin viihdykettä kun pääsevät vähän kilpasille. Kerrankin oli joku, jonka kanssa käydä treenit läpi ja jakaa vinkkejä! Kiitos Miranna! Otetaan pian uusiksi ;)

2 kommenttia:

 1. Kuinka teillä koirat teki töitä, kun pääsivät ensimmäistä kertaa valjaisiin ja vetohommiin? Tajusivatko homman jujun heti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Venla!
   Hyvä kysymys. Ihka ekat treenit Ginillä ja Wiimalla kokeilin erikseen ja molemmat hiffas mistä oli kysymys. Toisella kerralla laitpin ne juoksemaan yhdessä, meni vielä paremmin kun kilpailivat toisiaan vastaan. Kolmas reissu taas erikseen. Gini jatkoi edelleen vetämistä, mutta Wiimalla loppui mielenkiinto yksin vetämiseen yhteisen lenkin jälkeen.
   Derbi puolestaan sysättiin samaan valjakkoon tytsyjen kanssa. Sekin kyllä hoksasi jo ekalla kerralla et okei, pitää juosta kovaa, mutta kaikki ympärillä oleva myös kiinnosti ja on edelleenkin hieman häiriöherkkä. Mut joo kaikki on kyllä hoksanneet homman juonen ekasta treenistä saakka :)

   Poista