maanantai 2. maaliskuuta 2015

Champion of Champions & Veteran of VeteransPitihän sitä käydä leikkimässä prinsessaa kerran elämässä kun siihen tilaisuus siunattiin. Yövyimme Vantaalla hotelli Flamingossa kaksi yötä. jottei tarttisi pitää turhan kiirusta vaan liikuimme väljemmällä aikataululla.

Lauantaina aamupäivä meni pitkälti pärstänlaittoon ja iltapäivästä siirryttiin esiarvostelualueelle. Tuomareina valioilla olivat Barbara Müller Sveitsistä, Karl-Erik Johansson Ruotsista ja Maija Mäkinen Suomesta.
Esiarvostelu meni Arin kanssa lentämällä, ei kummankaan tähtisuorituksia ollut tämä.


Luppoaikaa oli rutkasti, niinpä se käytettiin jutustelemalla rodun harrastajien kanssa ja tutustuttiimpa vähän uusinkin kasvoihin. Kanttiinista sai hyvää evästä ja tunnelma oli varsin rento. Kuuden maissa aloitettiin arvostelut veteraaneilla ja välissä syötiin.
Tämän jälkeen siirryttiin valioiden kanssa valloittamaan estradi. Kilpailimme pareittain ja toinen parista pääsi aina seuraavalle kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella Ari päihitti bichon havanaisin, mutta toisella kierroksella häviten jenkkicockerille pistein 2-1. Kuitenkin kokemusta rikkaampana ja tavoite saavutettu!  Täytyy vain myöntää ettei tuo mekko päällä ison koiran kanssa pienellä lavalla juokseminen mitään herkkua ole. Tilaisuuteen muuten asu kyllä sopi vallan mainiosti. Sali täyttyi yhä toinen toistaan kauniimmista iltapuvuista ja moni oli käynyt myös kampaajalla laitatuttamassa hiuksensa vimpan päälle :)Suorituksen jälkeen palailtiin pöytäseurueemme luo, söimme jälkiruoan ja lähdimme takaisin hotellille, tietysti paikallisen kautta kun sopivasti vauhtiin pääsimmä. Leppoinen reissu väljällä aikataululla antoi mahdollisuuden nauttia reissaamisesta pitkästä aikaa. Vaikka tuollainen näyttely tyyris onkin, lähtisin silti uudestaan, koska tunnelma oli hieno ja tapahtuma muutenkin onnistuneesti järjestetty. Kiitos ja kumarrus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti