sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kirsussa tapahtuu

8. ja 10.5 kävin vetämässä Siilinjärvellä pari näyttelykurssia mukavassa seurueessa. Oppilaat olivat kuuliaisia ja kehittyivät parissa tunnissa huomattavasti. Koirat liikkuivat löysillä taluttimilla ja seisoivat erityisen hyvin vapaasti. Suurinosa väestöstä koostui lappalaiskoiraharrastajista, mutta mukaan mahtui myös SPJ:n rotuja, salukeja, saksanpystykorvia ja tanskandoggi. Uutta kurssia onkin jo kaavailtu elokuun lopulle ennen heidän omaa näyttelyänsä.

Ketjupannan oikea käyttö
Vapaasti esittämisen keinot

Remmin käyttö "stoppina"

Asennon hakeminen etujalkojen kautta edestä
Kiitos kuvista Tiina Paananen!

Välipäivänä, lauantaina 9.5 alkuperäinen suunnitelma oli lähteä Siilinjärven näyttelyyn. Esitettäviä ei kuitenkaan ollut kuin yksi ja sekin huonolla aikataululla suhteutettuna metsästäjän tutkintoon, joka sekin järjestettiin Kirsussa. Niinpä päätin kurssit käytyäni ja kirjan luettuani suunnata energiani sinne. Osanottajia oli 11 ja kolme läpäisi tutkinnon, kaksi nuorta poikaa ja minä. Voi sitä onnenmäärää. Virheitä tuli kyllä seitsemän ja kahdeksan olisi ollut maksimi. Nippanappa siis.

Mikä tilanteesta tekee erityisen hauskan. Ehdin puolitoistaviikkoa miettiä millaisen haulikon laittaisin itselleni syksyksi ja siskoni ansiosta menin voittamaan epävirallisessa arvonnassa metsästäjän myyntitorilla 16/70 yksipiippuisen haulikon. Lupa-asiat ovat haastattelua vailla valmiit, joten jospa tässä harrastuksessa alkaa tosissaan pääsemään jaloilleen :-)

1 kommentti:

  1. Kannattaa viimeisestä kuvasta tuo henkilötunnus sensuroida pois... :)

    VastaaPoista