perjantai 15. tammikuuta 2016

Toipuu(ko)?

Kolme yötä selätetty. Voimakkaat kipulääkkeet on loppuneet, mutta vointi näyttää toistaiseksi hyvältä. Haava todella siisti. Lämmöt normaalit. Ulostus normaalia. Nukkuu paljon, juo normaalisti. Hieman on herkutkin alkaneet maistua. Nakit, kinkkumakkarat ja paistettu kana ovat suosikkilistoilla. Tänään näin ensimmäisen kerran että tuolla koiralla oli oikeasti nälkä. Sitä ilmettä en ole nähnyt viimeiseen kahteen viikkoon.


Wiima on ollut mukanani töissä pari päivää. Huomiseksi tulee koirahoitaja, kun lähden käymään yhden yön reissun Vaasassa tuhlaamassa joululahjaksi saamani Cheekin konserttilipun. Jostain syystä fiiliksiä ei vain hirveästi ole...

Koin nimittäin pienen kolauksen tänään soittaessa toiselle leikanneelle eläinlääkärille.
"En haluaisi olla pessimisti, mutta vaaranpaikka ei vielä ole ohi. Meillä on todella pienellä prosentilla selviytyneet koirat, joilla on kohtu päässyt puhkeamaan. Tällä hetkellä antibiootti vielä estää tulehduksen puhkeamisen/esiintulon, mutta ennenkin on ollut tapauksia joissa tulehdus on hyökännyt kolmen viikon kuluttua leikkauksesta, kun antibioottikuuri on lopetettu. Koirallasi oli kohdussa useita pistoja joista mätää oli päässyt valumaan vatsaonteloon."

Thanks for the information.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti