Gini


Basics:

Breed: Siberian husky
Name: Black Happies Victoria
D.O.B: 8.12.2008
Gender: Bitch
Colour: Black/Grey & White with brown eyes

Results:

Shows: 4x CAC, 4x BOB, 1x RES-CAC & RES-CACIB, CACIB
Working: REKÄ-YLE1 (Excellent)

Health:

Eyes: Healthy checked (23.5.2011)

Breeder & Owners:

Breeder: Kati Lahtinen, Kilpua
Owners: Johanna ja Kati Lahtinen

Else:


Energinen pikkupakkaus varustettuna arktisella luonteella ja pohjalaisella jääräpäisyydellä.


Ginin luonne on yhä ja edelleen varsin energinen, aina täynnä toimintaa. Perhettä kohtaan se on hyvin ystävällinen ja kunnioittava (tosin ulos irti päästessään kaikki kunnioitus häviää ja koira katoaa kuin pieru saharaan). Vieraille ihmisille saattaa olla aluksi hyvinkin välinpitämätön. Koiralaumassa tyttö alistuu melko helposti, vaikka kauempaa saattaa yrittää näyttää kovanaamalta.


   Koulutettavuudeltaan Gini on haastava, sillä sen saa motivoitua vain lyhyeksi ajaksi, mutta jos sen ajan saa käytettyä hyödyksi niin voi kokea onnistumisen tunteita.
   Tyttö osaa halutessaan hyppiä silmille ja pitää pilkkanaan, joten jokseenkin on täytynyt suhtautua tempauksiin huumorilla, vaikkei aina kyllä nauratakkaan. Ginihän metsästää kaikkea liikkuvaa, ötököitä, hiiriä, sorsia ja tuulessa tempoilevia lehtiäkin. Hän on hyvin äänekäs persoona halutessaan, eikä voi sietää yksinolemista. Tämän kanssa ollaan taisteltu monesti- tuloksetta.
Veto on meidän ykköslajimme, harvoin näkee päiviä, että Gini olisi haluton lähtemään rekiretkelle! Tytöllä on aivan mahdoton kilpailuvietti, normaaleilla remmilenkeilläkin huuto pääsee jos pikkusisko kävelee edempänä. Gini on juossut lähinnä pyörässä ja vauhtiparissa, mutta viimevuonna on otettu myös johtajakoiratreeniä. Syksyisin ja keväisin huristellaan rollaattorilla, talvisin klassisella puureellä.Gini ottaa elämästä kaiken irti. Se nauttii ruoasta, unesta, liikunnasta ja siskonsa kiusaamisesta täysillä. Se myös kertoo jos kaikki ei mene niinkuin hän haluaa ja sen kyllä kaikki kuulevat. ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti