Wiima


Basics:

Breed: Siberian Husky
Name: Black Happies Veronica
D.O.B: 8.12.2008
Gender: Female
Colour: Red & White with amber eyes

Results:

Shows: 3x CAC, 1x CACIB, 2x BOB, 1x BOS
Working: REKÄ-YLE2 (Good)

Health:

Eyes: Healthy checked 2011 & 2013

Breeder & Owners:

Breeder: Kati Lahtinen, Finland
Owners: Johanna, Ville ja Kati Lahtinen, Finland

Else:


Mukavuudenhaluinen pikkuprinsessa


Wiima on luonteeltaan ennenkaikkea viihdyttäjä. Tämä neiti on oikea prinsessa ja sydänten valloittaja eikä ujostele pahemmin vieraita! Mukavuudenhaluakaan ei puutu, kukapa ei nukkuisi mieluummin sohvalla kuin kopissa kuivien heinien keskellä... Wiima on myös huomattavasti miellyttämisenhaluisempi kuin tämä tummempi versio. Toisten koirien kanssa prinsessa ei näytä alistumisen merkkejä, sen on saanut todistaakin jo pari urosta, jotka ovat saaneet reiät nokkapieliinsä...


Gaga on semmoinen ilopilleri että joskus tuntuu ettei hän pysy runsaissa karvahapsuissakaan nähdessään jotain mitä voisi suuhunsa laittaa, tai miten voisi mammaansa miellyttää saadakseen tämän niin iiiiihanan namipalan. Toisinaan valtavan häsläämisen vuoksi ja toisaalta myös koulutettavuuspehmeytensä vuoksi esim. tokoliikkeitä on vaikea opettaa, sillä itse ohjaajana (jossa muuten olen surkea) täytyy olla käsittämättömän kylmäpäinen ja kärsivällinen.
   Siskonsa tavoin Wiimakin osaa pitää minua joskus pilkkanaan. Agilitykurssi oli siitä yksi merkki, miten äippä voidaan nolata sataprosenttisesti. Mutta eipä oteta sitä niin vakavasti :-)


Vetopuolella Wiima ei saavuta ihan sitä intohimoa ja motivaatiota tekemiseen kuin Gini ja nopeudessakin jää hieman jälkeen. Huonoja päiviä esiintyy silloin tällöin, mutta koko ajan on parannettu koiran kasvettua henkisesti ja tämä henkinen kasvu tällä neitillä onkin ollut varsin hidasta! Wiima juoksee parhaiten pyöräkoirana ja toisinaan myös vauhtiparissa.


Absoluuttinen totuushan on, että tätä tyttöä ei voi olla ihastelematta. Kylmin ja kyynisinkin ihminen pehmenee WIiman valtavan suuren suurelle punaiselle sydämmelle, jonka se tahtoo jakaa kaikkien kaksijalkaisten kanssa :-)